counter

O 73χρονος φόρεσε το σορτσάκι του και βγήκε βόλτα με την 20χρονη αγαπημένη του

O 73χρονος φόρεσε το σορτσάκι του και βγήκε βόλτα με την 20χρονη αγαπημένη του
O 73χρονος φόρεσε το σορτσάκι του και βγήκε βόλτα με την 20χρονη αγαπημένη του

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Ο δεσμός του 73χρονου Roberto Cavalli με την 20χρονη καλλονή Lina Nilson, όπως δείχνουν και οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την Daily Mail, καλά κρατεί. Η πολυσυζητημένη λόγω διαφοράς ηλικίας σχέση τους φαίνεται ότι διατηρείται απτόητη παρά το ότι αποσπά αρνητικά σχόλια από τον Τύπο κατά καιρούς.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και οι δύο τους δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές που μοιράζονται παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν. Το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε το ζευγάρι στο υπερπολυτελές σκάφος του Roberto Cavalli, σε τρυφερές περιπτύξεις. Αυτή τη φορά τα φλας τους συνέλαβαν στις ακτές του Μαϊάμι την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου να χαίρονται ακόμα το καλοκαίρι που για εκείνους, όπως δείχνουν, δεν σταματά ποτέ. Η εμφάνιση του μεγάλου σχεδιαστή αν μη τι άλλο ιδιαίτερως νεανική: τζίν πουκάμισο και σορτς. Ο μόδιστρος δείχνει να μην θέλει να απέχει εμφανισιακά από την σύντροφό του Lina και δεν διστάζει να κυκλοφορήσει με ανάλαφρη εμφάνιση αδιαφορώντας για τα φλας των paparazzi που πάντα καραδοκούν.

Στις φωτογραφίες, η Lina φαίνεται να θέλει να περιποιείται δεόντως τον αγαπημένο της αφού τον βοηθά ακόμα και το πουκάμισό του να βγάλει για να βουτήξει στα νερά του Μαϊάμι. Οι δυο τους έκαναν ηλιοθεραπεία πίνοντας κρασί και συζητώντας. Συνεχίζουν να αδιαφορούν για το τι λένε για εκείνους και ζουν απλά τον έρωτά τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR