counter

Light: Η απάντηση στον Νίκο Συρίγο - "Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δεν το έχετε καταλάβει;"

Light: Η απάντηση στον Νίκο Συρίγο - "Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δεν το έχετε καταλάβει;"
Light: Η απάντηση στον Νίκο Συρίγο - "Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δεν το έχετε καταλάβει;"

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Light θέλησε να απαντήσει σε όσα ειπώθηκαν για αυτόν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της. Ο trapper μεταξύ άλλων απάντησε και στα σχόλια που έκανε ο Νίκος Συρίγος για αυτόν, ο οποίος είπε χθες: «Να ξέρεις, και το λέω παίρνοντας την ευθύνη, ο Light και οι μουσικές του ευτυχώς είναι μόδα και θα περάσει. Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο. Μόδα είναι και θα περάσει». 

«Θα τα πω όπως είναι, επειδή εμένα, το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε μένα και τα κορίτσια που είναι δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους της εκπομπής – δεν είχα δει το βίντεο, ήθελα να δω τι κόψαμε – και αφού το είδα το βίντεο, θέλω να του πω ότι εμείς εκεί που μεγάλωσα, τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάριδες. Έτσι τους λέγαμε και δε τους κάναμε παρέα, δε τους γουστάραμε. Το να λέει αυτά τα πράγματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το να χαρακτηρίζει εμάς όπως μας χαρακτήρισε, χωρίς να έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθεται να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης.

Αυτό είναι ο Light. Δυστυχώς αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα που ασχολούνται μαζί του. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι πρότυπο των 15χρονων είναι αυτός ο τύπος, ο ψευτόμαγκας και σαλιάρης… Όσο δίνουμε λόγο σε αυτούς τους τύπους, τόσο θα τους δίνουμε και δύναμη… Δε γίνεται να μας κάνει μαθήματα ηθικής αυτός ο τύπος» συμπλήρωσε σήμερα ο Νίκος Συρίγος.

Light – Η απάντηση στον Νίκο Συρίγο

«Καλημέρα και πάλι! Χαμογέλα και πάλι! Τι γίνεται ρε μάγκες να πούμε; Είστε εκεί μεγάλοι άνθρωποι με άσπρα μαλλιά, δεν μπορείτε να κρατήσετε το επίπεδο;. Που είναι το επίπεδό σας κύριοι και κυρίες; Δυο ημέρες συνεχόμενες εκπομπή για τον Light έχετε κάνει! Εγώ θα ήθελα σας παρακαλώ, όπως λέτε ότι δεν θα μου ξαναδώσετε βήμα, να το κάνετε! Μην ασχοληθείτε και τρίτη ημέρα μαζί μου, αλλά, όπως φαίνεται, ο μόνος τρόπος για να δει κάποιος αυτή την ηλιθιότητα που αποκαλείτε εκπομπή, είναι να αναφέρετε το όνομά μου συνεχώς. Αν είστε τόσο έξω φρενών και θεωρείτε ότι είμαι κακό παράδειγμα για τα 15χρονα, σταματήστε να με προβάλλετε. Καθίστε διακοσμητικοί στο πάνελ και σχολιάστε τι τάνγκα φοράει η τάδε κλώσα. Α να μου χαθείτε, λ@μ@γ@!

Ρε παιδιά, αυτό το μόδα είναι και θα περάσει, αυτή η καραμέλα, δεν πάλιωσε; Έντεκα χρόνια τώρα δεν έχει περάσει αυτή η μόδα. Όλο και ανεβαίνουμε, όλος ο κόσμος μαζί μας ασχολείται, κι εσείς το ίδιο, στο youtube πάμε τρένο, στο spotify πάμε τρένο, στην τηλεόραση πάμε τρένο.  Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δε το έχετε καταλάβει; Και κρατιέστε με νύχια και με δόντια και φυτοζωείτε δέκα άνθρωποι σε ένα πάνελ; Συζητάτε για το τι κι@@@α φοράει η Μαιρούλα Μαιρίτσα και με ποιον τα έφτιαξε η τρέσα τρεσούλα. Ανοίξτε ένα youtube κανάλι να δούμε αν θα σας δει κάποιος οργανικά; Αν θα έχετε τρία views ο καθένας. Είστε δέκα άτομα εκεί και μόνο τη Σίσσυ Χρηστίδου ξέρω. Οι άλλοι δε ξέρω καν τι επαγγέλλεστε και τι είστε» είπε μεταξύ άλλων ο Light στο Instagram.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR