counter

Λευτέρης Σουλτάτος: Η βράβευση και οι φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο

Λευτέρης Σουλτάτος: Η βράβευση και οι φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο
Λευτέρης Σουλτάτος: Η βράβευση και οι φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ένα ευχάριστο γεγονός γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Ο σεφ βραβεύτηκε στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας και μεταξύ άλλων  πήρε τη διάκριση “gold metal awards of quality and taste GTBB”.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ανήρτησε, λοιπόν κάποιες φωτογραφίες όπου ποζάρει μαζί με τους συνεργάτες του και ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Μάκης Παντζόπουλος, καθώς οι δυο άνδρες συνεργάζονται στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο.

Δείτε επίσης - Βάσω Λασκαράκη: Δημοσίευσε φωτογραφία από το γάμο της στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο με αφορμή την επέτειό τους

«Είναι μεγάλη χαρα για μένα &τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste...

Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο. Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Instgaram .

Στο πλευρό του αυτή τη σημαντική ημέρα εννοείται πως ήταν και η Βάσω Λασκαράκη, η οποία κοινοποίησε στην προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει μαζί του  και έγραψε δημόσια πόσο περήφανη νιώθει για αυτόν.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις από το Instagram:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR