counter

Λεωνίδας Καλφαγιάννης - Θανάσης, "Κάτω Παρτάλι": "Ο έρωτάς μου με τη Βίβιαν δεν μπορεί...

Λεωνίδας Καλφαγιάννης - Θανάσης, "Κάτω Παρτάλι": "Ο έρωτάς μου με τη Βίβιαν δεν μπορεί...
Λεωνίδας Καλφαγιάννης - Θανάσης, "Κάτω Παρτάλι": "Ο έρωτάς μου με τη Βίβιαν δεν μπορεί...

Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Το όνομα “Θανάσης” δεν τον ακολουθεί μόνο στη διαφήμιση αλλά και στη σειρά που πρωταγωνιστεί και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης ζει τον απόλυτο έρωτα στο “Κάτω Παρτάλι” με τη Βίβιαν και οι τηλεθεατές δε χάνουν επεισόδιο καθώς περιμένουν με αγωνία να δουν που θα καταλήξει το φλογερό πάθος τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO! μίλησε για το ρόλο του αλλά και για τα πυρά που δέχεται η νέα τηλεοπτική σειρά του Mega.

Αυτός ο παράφορος έρωτας που ζείτε θα προχωρήσει;

Νομίζω ότι από την αρχή δεν το κρύψαμε. Το θέμα είναι όμως που θα καταλήξει αφού καθετί παράφορο έχει ανεξέλεγκτες προεκτάσεις. Ο έρωτας μου με τη Βίβιαν δε μπορεί να ξεφύγει πολύ από το γνωστό στόρι πλούσιου – φτωχού που στην προκειμένη περίπτωση και μέχρι τώρα είναι πρωτευουσιάνας και χωριάτη ενώ αργότερα το δίπολο αυτό μπορεί να αλλάξει. Κρύβουν εκπλήξεις οι σχέσεις των ανθρώπων, πολύ περισσότερο των ανθρώπων στο “Κάτω Παρτάλι”.

Κάποιοι έριξαν “πυρά” στη σειρά σας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Είναι λογικό και προσωπικά θα έλεγα θεμιτό αφού μετά από τόσα χρόνια μια ελληνική σειρά κάνει την εμφάνιση της – όχι μεταφορά ξένου φορμάτ ούτε καθημερινό – και όλοι θα έσπευδαν να τη δουν και να την κρίνουν. Καλό είναι για μένα να τονίζονται οι ατέλειες και όχι να λέγονται τα καλά, έστω κι αν ήταν υπερβολικά κάποια πράγματα που γράφτηκαν ή ακούστηκαν. Μας κάνει όλους τους συντελεστές να εντοπίσουμε τα όποια λάθη μας πιο εύκολα και να βελτιωθούμε. Και στην τελική προτιμώ αρχικά τη δυσπιστία και στη συνέχεια τη δικαίωση παρά τους πρόσκαιρους διθυράμβους και την απογοήτευση που συνήθως ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR