counter

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Έδωσε μέσω Instagram συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Έδωσε μέσω Instagram συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση
Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Έδωσε μέσω Instagram συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο επέλεξε να δώσει συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος έχει οριστεί αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, θέλησε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στην κλιματική πολιτική της χώρας μας. 

Αυτό καθώς η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε τις Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας.

«Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας στους νόμους και τις πολιτικές της», έγραψε στο Instagram ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, εξηγώντας πως οι περιοχές που χαρακτηρίζονται έτσι αποτελούν «τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη». 

Η ανάρτηση του Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Αναλυτικά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγραψε στο Instagram: «Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση που πρωτοστατεί αναδεικνύοντας τις καίριες περιοχές βιοποικιλότητας ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Πηγή φωτογραφίας: afpforum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR