counter

Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για την αμοιβή των 26.000 ευρώ στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για την αμοιβή των 26.000 ευρώ στο Καρναβάλι της Ξάνθης
Λένα Ζευγαρά: Αντιδράσεις για την αμοιβή των 26.000 ευρώ στο Καρναβάλι της Ξάνθης

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Λένα Ζευγαρά θα πάρει ως αμοιβή 26.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να τραγουδήσει στο καρναβάλι της πόλης.

Όπως φαίνεται από τις αποφάσεις του Προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια», η πολυσυζητημένη συναυλία με τη Λένα Ζευγαρά θα κοστίσει 26.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχα εγκρίθηκε δαπάνη 23.000 ευρώ για την προμήθεια και ρίψη πυροτεχνημάτων. 

Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης: Λένα Zευγαρά: Επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας της- Όλες οι λεπτομέρειες

«Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ' αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, όλο το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης. Δεν ξέρω ποια είναι η αμοιβή της Λένας Ζευγαρά, αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ» είπε ο κύριος Τσέπελης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος αποκάλυψε πως τα 26.000 αφορούν τη συναυλία της Λένας Ζευγαρά και όχι των άλλων καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν, μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο FY.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR