counter

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτή θα είναι η νονά του γιου τους

Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτή θα είναι η νονά του γιου τους
Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Αυτή θα είναι η νονά του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και δύο περίπου μήνες η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ, καθώς η ραδιοφωνική παραγωγός έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι περνάει τις πρώτες μέρες στο σπίτι με τον μικρό Αλέξανδρο και φυσικά τόσο η Λάουρα Νάργες όσο και ο Χρήστος Σαντικάι είναι ξετρελαμένοι μαζί του. Το μεσημέρι της Τρίτης η Λάουρα Νάργες μας αποκάλυψε μάλιστα ποια θα είναι η νονά του γιου τους. Πρόκειται λοιπόν για την κολλητή της φίλη Δέσποινα, την οποία απαθανάτισε συγκινημένη αγκαλιά με τον μικρό Αλέξανδρο και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στα instastories.

Θυμίζουμε πως ο γιος της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάϊ γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι στις αρχές Ιουλίου υπέγραψε μάλιστα σύμφωνο συμβίωσης.

Μιλώντας σε παλιότερη συνέντευξή της για τη γνωριμία της με τον Χρήστο Σαντικάι η Λάουρα Νάργες είχε αποκαλύψει: «Για εμένα το «κλικ» έγινε σε δύο φάσεις. Η πρώτη ήταν όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί παρέα. Είναι μια παρέα ανοιχτή, χύμα, με πολύ καλά παιδιά. Έβλεπα ότι ο Χρήστος διέφερε από τους άλλους και είχε κάποια στοιχεία που με γοήτευαν. Ήταν πιο γλυκός, πιο συναισθηματικός και ευαίσθητος. Τον άκουγα να λέει διάφορες θεωρίες και να αναλύει τον τρόπο που σκέφτεται και αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης: Λάoυρα Nάργες: Μας δείχνει το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιoυ της- Ο εκκλησιασμός και το πρώτο ταξίδι

Αρκετές φορές λοιπόν είχα γυρίσει και του είχα πει «πόσο τυχερή θα είναι η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου». Απλά δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι εγώ αυτή. Εκείνη τη στιγμή δεν μου ερχόταν στο μυαλό γιατί πίστευα ότι είμαστε φίλοι. Αυτό άλλαξε όταν πήγαμε όλοι μαζί μια μονοήμερη εκδρομή. Καθόμασταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του γύρω μου. Με πήρε αγκαλιά για να χωρέσουμε.

Εκείνη την ώρα ένιωσα κάτι που δεν είχα αισθανθεί τα προηγούμενα τρία χρόνια που συνειδητά ήμουν single. Είπα μέσα μου «όπα, Λάουρα, αυτό είναι πολύ όμορφο!». Μέσα σε λίγες ημέρες κάναμε σχέση και νιώθαμε λες και ήμασταν ήδη δέκα χρόνια μαζί. Από τις πρώτες εβδομάδες συζητούσαμε «πότε θα γίνει ο γάμος», «πότε θα κάνουμε παιδιά» και όλα τα σχετικά. Αυτές οι κουβέντες έμοιαζαν για εμάς πολύ λογικές γιατί τις εννοούσαμε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR