counter

Λάμπης Λιβιεράτος: Τα δημόσια "καρφιά" του στην Εύη Αδάμ "Καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό"

Λάμπης Λιβιεράτος: Τα δημόσια "καρφιά" του στην Εύη Αδάμ "Καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό"
Λάμπης Λιβιεράτος: Τα δημόσια "καρφιά" του στην Εύη Αδάμ "Καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό"

Λάμπης Λιβιεράτος

Για την παρουσίαση της έκθεσης «Erotic Art» που πραγματοποίησε η σύζυγός του Εύη Αδάμ, αναφέρθηκε με σχόλιό του στο facebook, o Λάμπης Λιβιεράτος.

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε:

«Επειδή αρκετοί με ρωτάτε στο inbox μου ποιά η γνώμη μου για το Erotic show 2014 όπου παρουσίασε η πρώην σύζυγος μου και μητέρα των δύο παιδιών μου, έχω να πω και δημόσια το εξης:

Το σεξ και ο έρωτας είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έδωσε η φύση στον άνθρωπο για να απολαμβάνει και να νιώθει στη ζωή του! Υπάρχει ελευθερία έκφρασης και λόγου γύρω απ' αυτό (στις μέρες μας τουλάχιστον) και όλοι οι άνθρωποι θα πρεπε να 'μαστε απελευθερωμένοι γύρω απ' αυτό το θέμα!

Από αυτό όμως που αναφέρω παραπάνω μέχρι το σημείο να κάνουμε μια έκθεση δήθεν εικαστική εξυμνώντας τον έρωτα και τις προεκτάσεις του και να καταλήγουμε σε κάτι χυδαίο και παρακμιακό όπως αυτό που, κατά την ταπεινή μου πάντα άποψη και χωρίς κανένα συντηρητισμό λέω, πιστεύω ότι έγινε αυτές τις εορταστικές μέρες στην Αθήνα υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση!

Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και το τι πιστεύει γύρω από το θέμα σεξ και έρωτας είναι κάτι που σίγουρα δεν αφορά κανέναν, όταν όμως το "εκθέτεις" και δημόσια θα πρέπει να 'σαι αρκετά προσεκτικός ώστε να μη θίγεις και να μην προσβάλεις και κάποιους συνανθρώπους σου ή ανήλικα παιδιά που ενδεχομένως δε σου φταίνε σε κάτι και που κάποιοι μπορεί να έχουν και αντιθετη άποψη, που θα πρεπε να είναι σεβαστή στο πλαίσιο μιας υγιούς δημοκρατίας!

Ο καθένας λοιπόν μπορεί και επιβάλλεται να έχει την άποψη του πάνω σ' αυτό το θέμα και να βγάλει τα συμπεράσματά του χωρίς να χρειαστεί να θίξει ή να προσβάλει κάποιον άνθρωπο όποιος κι αν είναι αυτός!

Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη που είμαι υπέρμαχος του "Παν μέτρον άριστον"!

Ναστε όλοι καλά, να 'χετε καλά Χριστούγεννα και μια όμορφη και δημιουργική χρονιά!»

Για την ιστορία η Εύη Αδάμ, παρουσίασε την «Erotic Art» με ένα πέος κρεμασμένο στην μύτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR