counter

Λαμπεροί προσκεκλημένοι στην έκθεση της Δέσποινας Μοιραράκη

Λαμπεροί προσκεκλημένοι στην έκθεση της Δέσποινας Μοιραράκη
Λαμπεροί προσκεκλημένοι στην έκθεση της Δέσποινας Μοιραράκη

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Η έκθεση χαλιών πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών με τεράστια ποσότητα χειροποίητων χαλιών για τη χειμερινή σεζόν, σε μοντέρνο και κλασικό ύφος. Η Δέσποινα Μοιραράκη, ταξιδεύοντας σε Περσία, Ινδία και Πακιστάν, εξασφάλισε για την ελληνική αγορά αποκλειστικότητες πρωτοποριακών σχεδίων και ποιοτήτων, που αξίζει κανείς να δει από κοντά.

Η Δέσποινα Μοιραράκη παρίσταται ανελλιπώς στην έκθεση μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου που θα διαρκέσει συμβουλεύοντας τους ενδιαφερόμενους με την πολύτιμη γνώμη και εμπειρία της. Το σημαντικότερο για τους καταναλωτές είναι ότι οι τιμές των χειροποίητων χαλιών θα είναι ειδικά χαμηλά διαμορφωμένες μόνο κατά την περίοδο της έκθεσης.

Πολλοί λάτρεις των χαλιών αλλά και διάσημοι φίλοι της οικοδέσποινας βρέθηκαν εκεί και ταξίδεψαν στη μαγεία της Ανατολής μέσα από περίτεχνους καμβάδες και χειροποίητες δημιουργίες. Εκτός των άλλων παραβρέθηκαν και οι: Έμυ Λιβανίου, Νίκος Βουρλιώτης, Χάρης Σιανίδης, Κατερίνα Ευαγγελινού, Λάουρα Νάργες, Λεάννα Μάρκογλου, Αγγελική Ηλιάδη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Έλενα Βρεττού, Χρυσηίδα Δημουλίδου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Έλλη Παπαγγελή, Εύη Αδάμ, Βάνα Μπάρμπα, Ναταλία Δραγούμη, Γιώργος Μανίκας, Έλλη Γελεβεσάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Νίνα Λοτσάρη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Κώστας Φραγκολιάς και πολλοί άλλοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR