counter

Κυριάκος Κυανός για καρκίνο: "Το βρήκαμε στο ξεκίνημά του και δεν βασανίστηκα"

Κυριάκος Κυανός για καρκίνο: "Το βρήκαμε στο ξεκίνημά του και δεν βασανίστηκα"
Κυριάκος Κυανός για καρκίνο: "Το βρήκαμε στο ξεκίνημά του και δεν βασανίστηκα"

Ο Κυριάκος Κυανός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, τον ερχομό της κόρης του και τη δύναμη που βρήκε να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Κάποια στιγμή παραδέχθηκες δημόσια ότι «φλέρταρες» με την κατάθλιψη, όταν πήρες πολλά κιλά στη διάρκεια της καραντίνας.

Δεν «φλέρταρα» απλώς, μπήκα κανονικά σε… σχέση με την κατάθλιψη τότε! Έφτασα 160 κιλά, πλέον έχω χάσει τα 47 και συνεχίζω. Όταν στεναχωριέμαι, το ρίχνω στο φαΐ, δε μπορώ να το ελέγξω. Ασυναίσθητα πιάνω τον εαυτό μου να ξεσπάει εκεί. Θεωρώ ότι το φαγητό μπορεί να οδηγήσει σε μία από τις πιο ύπουλες μορφές εθισμού.

Υπάρχει έτσι κι αλλιώς ως οδηγία από τον οργανισμό μας ότι πρέπει να φάμε για να επιβιώσουμε. Το πόσο θα φάμε όμως δεν το βάζεις σε… μέτρο, όταν έρχεται ο πόνος ή η στεναχώρια. Πάντως, ανεξάρτητα από τα ρατσιστικά σχόλια που δέχθηκα για το βάρος μου, θεώρησα πως ήταν δική μου ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου να χάσω κιλά, πρωτίστως για λόγους υγείας.

Οικογένεια ήθελες ή απλά προέκυψε όταν γνώρισες τη γυναίκα σου;

Ήθελα, εννοείται! Μεγάλωσα σε μία τόσο όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, που είχα πάντα στο μυαλό μου να δημιουργήσω κι εγώ κάτι αντίστοιχο. Η κορούλα μας, η Αργυρώ, η οποία γεννήθηκε στην καραντίνα και είναι τώρα τριών ετών, έχει κλέψει το ενδιαφέρον μας από οτιδήποτε άλλο.

Έχεις δηλώσει στο παρελθόν ότι ο ερχομός της κόρης σου σε έσωσε από τον καρκίνο. Πώς έγινε αυτό;

Η δύναμη που σου δίνει ένα παιδί όταν έρχεται στον κόσμο μόνο να σε σώσει μπορεί. Βέβαια, μας βοήθησε ο Θεός σε όλο αυτό, γιατί είναι κάτι που είχα πολεμήσει και παλιότερα, οπότε υπήρχε επαγρύπνηση. Αν όμως δεν είχα δημιουργήσει την οικογένειά μου, δεν θα το πρόσεχα ούτε θα ασχολούμουν, ειδικά με την καραντίνα, τα κιλά και όλα αυτά θα με έπαιρνε σίγουρα από κάτω.

Η πληροφορία ήρθε λόγω ενός ατυχήματος στο πόδι μου, όταν μια εξέταση έδειξε ότι είχα ανεβασμένες τιμές σε κάποια αιμοσφαίρια. Το βρήκαμε στο ξεκίνημά του και δεν βασανίστηκα. Βέβαια, θα μπορούσα και να μην το βρω, οπότε ήταν ένα θαύμα για μένα αυτό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR