counter

Κώστας Χατζής για Γιώργο Νταλάρα: "Τι έχει κάνει; Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού;"

Κώστας Χατζής για Γιώργο Νταλάρα: "Τι έχει κάνει; Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού;"
Κώστας Χατζής για Γιώργο Νταλάρα: "Τι έχει κάνει; Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού;"

Στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Χατζής, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της στον Τάσο Τρύφωνος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα και τόνισε πως δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα έχει προσφέρει στον πολιτισμό.

Διαβάστε επίσης!  Κώστας Χατζής: "Τα παιδιά μου ήταν φυλακή 4 χρόνια, γιατί είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, είμαστε Μάρτυρες του Ιεχωβά"

«Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά, ξέρω όμως πόσο έχουν συμβάλει πάρα πολλά άτομα μέσα στον χώρο του πολιτισμού…Ξεχνάμε κάποια πράγματα. Τι έχει κάνει ο Νταλάρας; Έχουμε ξεχάσει; Ξέθαψε όλους τους λαϊκούς τραγουδιστές και τους έφερε πάλι στην επιφάνεια. Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού; Τώρα μην τον κατηγορούμε, μην κάνουμε κάτι τέτοια πράγματα. Έπειτα υπάρχουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν προσφέρει και επιμένουν να προσφέρουν. Δεν ξέρω όμως τώρα, δεν το παρακολουθώ. Δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά. Εμένα με ενδιαφέρει πόσο μπορούμε να είμαστε χρηστοί μέσα στο σύστημα αυτό.

Όχι, δεν μου έκαναν πρόταση ποτέ για διαφήμιση. Έχω τις απόψεις μου αλλά μπορεί να μην μπορώ να τις νικήσω. Μπορώ όμως κάτι να καταφέρω. Επειδή καμιά φορά λέμε για “αυτό που βρήκαμε”. Ωραία, βρήκαμε την φουστανέλα και τα τσαρούχια και μαγειρεύαμε με τα καυσόξυλα αλλά βλέπεις ότι σήμερα έχουμε ηλεκτρική κουζίνα και ψυγεία. Γιατί δεν κρατάμε δηλαδή αυτά που βρήκαμε; Άρα, λοιπόν, και σήμερα υπάρχει μια αλλαγή αλλά κάνουμε τα ίδια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χατζής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 43:50 λεπτό:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR