counter

Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: "Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες"

Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: "Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες"
Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: "Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες"

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό live του J2US, καθώς η Άντζελα Δημητρίου μετά την εμφάνισή της στην σκηνή με τον Στέλιο Δρουμαλιά ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το σόου, καθώς περνά δύσκολα λόγω του χαμού της μητέρας της.

Διαβάστε επίσης! Η Άντζελα Δημητρίου για την αποχώρησή της από το J2US: "Το τίμημα πληρώνεται, έπρεπε να σταματήσω"

Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κωστα Τσουρό να τονίζει πως δεν ξέρει αν είναι αυτός ο μόνος λόγος για τον οποίο η τραγουδίστρια αποχώρησε από το J2US.

«Εμένα με ξένισε αυτό. Όταν την είδα ξαφνικά στη σκηνή να λέει ότι εγώ φεύγω γιατί η καρδιά μου είναι στη μαμά μου και φυσικά θα είναι δεν γίνεται διαφορετικά αλλά πέρασαν και δύο εβδομάδες. Ίσως δεν αντέχει άλλο; Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο μόνος λόγος που έφυγε χθες. Αυτό μου έδωσε την εντύπωση να καταλάβω. Έδειξε και επαγγελματισμό όταν την επόμενη μέρα της κηδείας της μητέρας της πήγε στο J2US», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Πάνος Κατσαρίδης τότε είπε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Άντζελα Δημητρίου το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολύ καλά και δεν πήγαινε στις πρόβες της, ενώ αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε πιο μετά στο μουσικό σόου.

«Άρα, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή; Το λέω γιατί εγώ αισθάνθηκα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ότι η καρδιά της είναι στη μητέρα της» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR