counter

Κώστας Τσουρός: "'Ενιωσα ότι κάποιοι άνθρωποι σφίχτηκαν που προχώρησα επαγγελματικά"

Κώστας Τσουρός: "'Ενιωσα ότι κάποιοι άνθρωποι σφίχτηκαν που προχώρησα επαγγελματικά"
Κώστας Τσουρός: "'Ενιωσα ότι κάποιοι άνθρωποι σφίχτηκαν που προχώρησα επαγγελματικά"

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» επέστρεψε την Τετάρτη 27/12 ο Κώστας Τσουρός. Ο παρουσιαστής παραχώρησε στην Ελεονώρα Μελέτη μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή του «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Διαβάστε επίσης! Κώστας Τσουρός: "Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής πήγα να λιποθυμήσω"

Ο Κώστας Τσουρός για την εκπομπή του  

«Ήταν πολύ δημιουργικό το άγχος που είχα, μου άρεσε το στήσιμο της εκπομπής. Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν πέσει το σήμα για να βγούμε στον αέρα πήγα να λιποθυμήσω, χτύπαγε η καρδιά μου. Σκεφτόμουν που είναι η Ελεονώρα, η Ναταλία, η Φαίη. Πού είστε όλες και με αφήσατε μόνο; Είχα συνηθίσει πάντα να βγαίνω δεύτερος και να κάνω χαβαλέ με την παρουσιάστρια. Τώρα το συνήθισα είναι όλα στο μυαλό, η δουλειά είναι η ίδια. Εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Το ένιωσα πως υπήρξαν άνθρωποι που ένιωσαν ένα σφίξιμο που προχώρησα επαγγελματικά. Το ένιωσα από πολλούς ανθρώπους το ότι “γιατί αυτός προχώρησε;”. Ήταν άνθρωποι που ήμασταν κοντά και απομακρύνθηκαν μετά από αυτό. Δεν τους το είπα γιατί δεν έχει νόημα. Μάλλον δεν άξιζε ο τρόπος που συμπεριφερόμασταν πριν», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Τσουρός.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR