counter

Κώστας Πρέκας: "Θέλω να παρακαλέσω τον Πρωθυπουργό μας να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων"

Κώστας Πρέκας: "Θέλω να παρακαλέσω τον Πρωθυπουργό μας να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων"
Κώστας Πρέκας: "Θέλω να παρακαλέσω τον Πρωθυπουργό μας να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων"

Ο Κώστας Πρέκας μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και σχολίασε το «τηλεοπτικό γίγνεσθαι σήμερα», τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τον Στέφανο Κασσελάκη και ξεκαθάρισε πως, παρά τις φήμες, δεν υπήρχε ποτέ ερωτική σχέση με την Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν έχω κανένα παράπονο από την πορεία μου, γνώρισα και ευτυχισμένες και «πίκρες» στιγμές». Στον τόπο μας, ο φθόνος ανθίζει παντού. Είναι πολύ απλό», είπε αρχικά ο Κώστας Πρέκας.

Για τις τηλεοπτικές εκπομπές ο ηθοποιός ανέφερε: «Τα άτομα που πλαισιώνουν τους παρουσιαστές, δεν έχουν τη γνώση να κρίνουν καταστάσεις. Ξεπερνούν τα όρια, εκνευρίζουν τον θεατή. Οι παρουσιαστές βγάζουν προς τα έξω μια εγωιστική διάθεση, προβάλλουν το «εγώ είμαι». Ορισμένοι δημοσιογράφοι πρέπει να αναθεωρήσουν τις αρχές τους».

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη και την μυθοπλασία στην Ελλάδα, ο Κώστας Πρέκας υπογράμμισε: «Θα μου ήταν δύσκολο, αλλά όχι απαγορευτικό να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνδρας καταπιέζει μια κοπέλα για έναν ρόλο. Είναι αδιανόητο, άνανδρο, αναξιοπρεπές.

Όλοι οι ηθοποιοί που παίζουν στα σίριαλ τα τελευταία χρόνια, έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο σφάλμα. Είμαι υπέρ σε ό,τι αφορά στην άνθιση της μυθοπλασίας, για να δουλεύουν όλοι. Πως γίνεται να μην έχει βρεθεί ένας σκηνοθέτης να πει στους ηθοποιούς, ότι όλοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Οι ηθοποιοί μάλλον θέλουν να μιμηθούν τον Φώσκολο. Για αυτό και έχουν όλοι την ίδια φάτσα, αυτό δεν είναι υποκριτική».

Ο Κώστας Πρέκας σχολιάζοντας τον  Στέφανο Κασσελάκη και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ανέφερε: «Θέλω να παρακαλέσω τον Πρωθυπουργό μας να μην περάσει τον νόμο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων. Να μην το περάσει. Θα συμβούν γεγονότα. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια πρόοδο, για εμένα δεν είναι πρόοδος. Όλο αυτό προσβάλλει την χώρα μου και τους πάντες. Δεν μπορεί όλο αυτό να γίνει νόμιμο. Η νοοτροπία και το DNA του ελληνικού λαού, δεν μπορεί να το δεχτεί όλο αυτό. Εγώ να συμβιβαστώ με αυτήν την ιδέα, το αποκλείω»,.

Τέλος, ο Κώστας Πρέκας είπε για την Μαίρη Χρονοπούλου: «Ό,τι έχει ειπωθεί στο παρελθόν για εμένα και εκείνη, είναι ένας μύθος. Δεν ζήσαμε ποτέ κάποιον μεγάλο ερωτά. Ήμουν ένας φίλος με μεγάλη αγκαλιά για εκείνη και με είχε ερωτευτεί. Μια δημοσιογράφος, κοινή μας φίλη, είχε γράψει ότι η Μαίρη ήταν ερωτευμένη μαζί μου και έτσι ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα. Ακόμα και ο πνευματικός της με είχε παρακαλέσει κάποια στιγμή να αλλάξω γνώμη, αλλά δεν ήθελα. Η παρουσία μου της έκανε κακό. Όταν έμαθα για τον θάνατό της, ένιωσα πόνο, ήταν μια σπουδαία ηθοποιός».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR