counter

Κώστας Κόκλας: Αποκαλύπτει την ηλικία του

Κώστας Κόκλας: Αποκαλύπτει την ηλικία του
Κώστας Κόκλας: Αποκαλύπτει την ηλικία του

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν»  και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Κώστας Κόκλας και μεταξύ άλλων, μας αποκάλυψε την ηλικία του! Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τα επιχειρηματικά του βήματα, καθώς εκτός από το επάγγελμα του ηθοποιού που ασκεί εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, διαθέτει μία καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Κόκλας: Δείτε για πρώτη φορά τον 8χρονο γιο του, Δημήτρη

Όταν λοιπόν η δημοσιογράφος  αναρωτήθηκε αν η δουλειά και το παιδί του αναπληρώνουν τη συντροφικότητα στη ζωή του, ο ηθοποιός απάντησε ότι βρίσκει εγωιστικό να έχει μια σύντροφο μόνο και μόνο για να έχει κάπου να στηριχτεί στις δύσκολες στιγμές, ενώ δε δίστασε να μας αποκαλύψει την ηλικία του.

«Είμαι 50 χρονών, έχω κάνει ήδη δυο γάμους, έχω κάνει μακροχρόνιες σχέσεις 10 και 12 χρόνων, δεν έχω απωθημένα να μπορώ να είμαι συντροφικός, δόξα τω Θεώ, είμαι χορτασμένος. Το να έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου για τη στιγμή που θα έχω ένα πρόβλημα είναι εγωιστικό. Το θέμα είναι να έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου όταν δεν έχω προβλήματα και να περνάω καλά Όταν έχω πρόβλημα καλύτερα να είμαι μόνος μου και να το αντιμετωπίζω να μην έχω άλλον έναν να του επεξηγώ" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR