counter

Κώστας Γρίμπιλας: Το τραγούδι που αφιέρωσε στην 9 μηνών κόρη του που "έσβησε" αιφνίδια

Κώστας Γρίμπιλας: Το τραγούδι που αφιέρωσε στην 9 μηνών κόρη του που "έσβησε" αιφνίδια
Κώστας Γρίμπιλας: Το τραγούδι που αφιέρωσε στην 9 μηνών κόρη του που "έσβησε" αιφνίδια

Κώστας Γρίμπιλας

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο Κώστας Γρίμπιλας. Ο δημοσιογράφος, έχασε το παιδί του εννέα μήνες μετά την γέννησή του και πριν από ακριβώς δύο μήνες, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013 και σαράντα μέρες μετά, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το εξής μήνυμα.

"Άγγελε μου, 40 μέρες σήμερα από την τραγική ημέρα που πέταξες από την αγκαλιά μου. 40 μέρες που η απόλυτη ευτυχία μετατράπηκε στην απόλυτη δυστυχία!  Χρυσή μου κόρη μου λείπεις πολύ ... θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον φρικτό εφιάλτη σε θέλω πίσω, στην αγκαλιά μου!!! Έλα πίσω έστω για ένα λεπτό να σε μυρίσω, να σε φιλήσω να κάνουμε αγκαλίτσες..."

Πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος έζησε το θαύμα. Τον Αύγουστο του 2008 κέρδισε τη μάχη για τη ζωή αποδεχόμενος ως ανέλπιστο δώρο την καρδιά του αδικοχαμένου Douzon Zamit. Η μοίρα όμως δεν ήταν τόσο απλόχερη και με την 9χρονη κορούλα του που έφυγε από κοντά του 9 μήνες μετά την γέννηση της.

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο της κόρης του λοιπόν, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία της μικρής και της αφιέρωσε ένα τραγούδι που συνόδευσε με το εξής μήνυμα. "3 μήνες παιδί μου και ακόμη να ξυπνήσουν τον μπαμπά...". Το τραγούδι που της αφιέρωσε είναι το "One sweet day", από την Mariah Carey & Boyz II Men".

Ακούστε το.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR