counter

Κωνσταντίνος Βασάλος : "Την κυνηγάω, χωρίζει, είναι ο δρόμος ελεύθερος και τα βρίσκει με άλλον τώρα"

Κωνσταντίνος Βασάλος : "Την κυνηγάω, χωρίζει, είναι ο δρόμος ελεύθερος και τα βρίσκει με άλλον τώρα"
Κωνσταντίνος Βασάλος : "Την κυνηγάω, χωρίζει, είναι ο δρόμος ελεύθερος και τα βρίσκει με άλλον τώρα"

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος, Χαρά Μπουτσικάκη συνάντησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, το Survivor αλλά και τις σχέσεις που έχει με τον Τριαντάφυλλο.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Απογοήτευση το θέμα με τη Dua Lipa. Την κυνηγάω, χωρίζει, είναι ο δρόμος ελεύθερος και τα βρίσκει με άλλον τώρα. Τα προσωπικά μου δεν νομίζω ότι αφορούν κανέναν, οπότε ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα τώρα. Πάμε παρακάτω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος με χιούμορ.

Δείτε επίσης - Τριαντάφυλλος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον Κωνσταντίνο Βασάλο - "Πέρασες έναν χειμώνα βρίζοντάς με"

Για την σχέση του με τον Τριαντάφυλλο ο ίδιος απάντησε: «Με τον Τριαντάφυλλο έληξε η κόντρα. Πήγα από εκεί, είπαμε όσα είχαμε να πούμε. Εγώ δεν κρατάω κακίες, όπως έχω ξαναπεί….Κάναμε μία συζήτηση μεταξύ σοβαρού και αστείου. Καταλήξαμε ότι και οι δύο πλευρές ήταν λάθος και προχωρήσαμε».

«Εγώ, επειδή έχω ένα χιούμορ λίγο πιο καυστικό και ειρωνικό, κάποιοι το παρεξηγούνε και είναι απολύτως λογικό. Έκανα ένα σχόλιο και ο Τριαντάφυλλος το τράβηξε από τα μαλλιά. Μπράβο στα παιδιά του Survivor που διεκδικούν τα ποσά και τα παίρνουν. Δεν τα παίρνουν και από τον ελληνικό λαό», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε: «Μου έγινε κρούση για το Survivor δύο φορές αλλά τώρα είμαι στη Σίσσυ και δεν το θεωρώ σωστό, σέβομαι το συμβόλαιο με την BarkingWell. Εάν ξαναπήγαινα, θα ήθελα να είμαι ο βοηθός του Λιανού».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR