counter

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το "Χαμογέλα και πάλι" - "Με πήραν στις εκπτώσεις"

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το "Χαμογέλα και πάλι" - "Με πήραν στις εκπτώσεις"
Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το "Χαμογέλα και πάλι" - "Με πήραν στις εκπτώσεις"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου επέστρεψε επίσημα στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Λίγες ώρες μετά αργότερα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και είπε για την απόφασή του να γυρίσει στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου.

Ακόμη, ο Κωνσταντίνο Βασάλος αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, ενώ έδωσε μια απάντηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθαρίζει: "Δεν πήγαινε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο η δήλωση περί απιστίας"

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Δεν νιώθω ότι έχω φύγει από την εκπομπή. Πήγα σε κάτι ριάλιτι και ξαναγύρισα. Μου έκαναν μία ωραία πρόταση, συζήτησα και με την Σίσσυ Χρηστίδου κάποια πράγματα, δεν είχα κλείσει κάτι άλλο, οπότε ήταν καλή ευκαιρία να επιστρέψω.

Δεν είμαι αρμόδιος να αλλάξω τη σκαλέτα της εκπομπής, Η θεματολογία δεν με προβληματίζει. Θα προσαρμοστώ. Είμαι λίγο γκρινιάζεις με τη θεματολογία, αλλά όλα καλά. Είπαμε διάφορα με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι. Τώρα είμαι στη Σίσσυ και προσπαθώ να είμαι όσο καλύτερος γίνεται και να την βγάλω ασπροπρόσωπη, γιατί με επέλεξε η ίδια και με έπεισε να ξαναγυρίσω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για τις φήμες σχετικά με τη σχέση του με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, δήλωσε: «Δεν με παραξενεύει τίποτα γιατί κατά καιρούς μου έχουν χρεώσει πολλές κοπέλες. Δεν μου άρεσε για την Βάλια γιατί είναι πρόσφατα χωρισμένη και δεν μου αρέσουν να βγαίνουν δημοσιεύματα. Έχουμε κάνει και παρέα, όσο ήμασταν και οι δύο σε σχέση, είναι λίγο άσχημο».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το “καρφί” του για το budget του “Χαμογέλα και πάλι”, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Με πήραν στις εκπτώσεις, έχει black friday τώρα. Είχα μια καλή τιμή, τους έκανα κάτι προσφορές τώρα και με πήρανε. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είμαστε στην ίδια εταιρία όλοι και δεν ξέρω πώς μπορούν αν ειπωθούν τέτοια λόγια. Όπως και να έχει αυτό είναι ένα θέμα του Δημήτρη, όταν είχε γίνει όλο αυτό, εγώ δεν υπήρχα στο προσκήνιο. Λογικό να είναι πικραμένος για κάποια πράγματα, δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω σε αυτό. Ωραίο είναι να έχουμε την άποψή μας, να την εκφράζουμε και να κρινόμαστε για αυτήν. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR