counter

Κρυστάλλια: Το χριστουγεννιάτικο baby shower για τον ερχομό του γιου της (Φωτογραφίες)

Κρυστάλλια: Το χριστουγεννιάτικο baby shower για τον ερχομό του γιου της (Φωτογραφίες)
Κρυστάλλια: Το χριστουγεννιάτικο baby shower για τον ερχομό του γιου της (Φωτογραφίες)

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κρυσταλλία, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του “The Booth” σε λιγότερο από ένα μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της το παιδάκι της και η ευτυχία της δεν κρύβεται. Μάλιστα, η ίδια σήμερα διοργάνωσε ένα social distancing baby shower και γιόρτασε μακριά από φίλους, λόγω του lockdown, τον ερχομό του γιου της.

Εννοείται πως τα αγαπημένα της άτομα έστειλαν στο σπίτι της Κρυσταλλίας λαχταριστά γλυκά και μια εντυπωσιακή τούρτα και η ίδια τα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram.

«Christmas Baby Shower  Οι μέρες για τη γνωριμία με τον πιο όμορφο πρίγκιπα πλησιάζουν και νιώθω τόση χαρά και ευλογία!!!!! Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και σκέψεις σας που λαμβάνω καθημερινά… Με έχετε γεμίσει με αγάπη, αγάπη και πολλή αγάπη!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ την Άντα μου @adalivitsanou για την Υπερφανταστική τούρτα που μας έφτιαξε για ακόμη μία φορά όπως και για όλα τα yammy χριστουγεννιάτικα γλυκά για το Baby Shower!!! Ευχαριστώ επίσης πολύ την γλυκιά μου Σουζάνα και το @favor__me για τα υπέροχα Favors και τα μπαλόνια που έφτιαξε για τον μικρό μας!!! Να είστε όοοολοι καλά, υγιείς και να έχετε όμορφες μέρες και όμορφες γιορτές με τους αγαπημένους σας και εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!! Boothίτσες μου σας ευχαριστώ για το αποχαιρετιστήριο και για όλες τις μέρες που περάσαμε παρέα και με το καλό θα περάσουμε…!! @penelopeanastasopoulou @sofia_moutidou @sofiakourtidou @opentvthebooth Ήταν πολύ συγκινητική η σημερινή εκπομπή και σας ευχαριστώ για το αφιέρωμα!!! Με συγκινήσατε… @themismallis @tzopap Εις το επανιδείν!!! Κ», έγραψε μέλλουσα μανούλα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το baby shower είχε θέμα τα Χριστούγεννα!

Δείτε φωτογραφίες από το baby shower της Κρυσταλλίας

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR