counter

Κρυφά “παιχνίδια” στο Survivor: Η στενή παρέα “διασήμου” με παίκτη που προσγειώθηκε ως “μαχητής”

Κρυφά “παιχνίδια” στο Survivor: Η στενή παρέα “διασήμου” με παίκτη που προσγειώθηκε ως “μαχητής”
Κρυφά “παιχνίδια” στο Survivor: Η στενή παρέα “διασήμου” με παίκτη που προσγειώθηκε ως “μαχητής”

Το Survivor προβάλλεται τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και το τηλεοπτικό κοινό θέλει να μαθαίνει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή των παικτών, τόσο από την ομάδα των διασήμων, όσο και από την ομάδα των μαχητών.

Σήμερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τη στενή σχέση φιλίας που ανέπτυξαν ένας διάσημος και ένας μαχητής προτού ακόμα πουν στο reality επιβίωσης, όπως επίσης και για τα πλάνα που είχαν καταστρώσει για να επιβιώσουν και να καταφέρουν να φτάσουν – αν γίνεται- ως τον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι δυο παίκτες γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν σε ελληνικό νησί τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Ο σημερινός μαχητής εργαζόταν ως μπάρμαν σε γνωστό παραλιακό club του κοσμοπολίτικου προορισμού την ίδια εποχή που ο διάσημος έκανε δημόσιες σχέσεις στον ίδιο χώρο.

Στιγμιότυπο από δοκιμασία ανάμεσα σε μαχητές και διάσημους στο Survivor

«Οι δυο τους φαίνονταν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Είχαν μάλιστα και μεγάλο σουξέ στα γυναικεία πλήθη, ενώ έκαναν και παρέα εκτός δουλειάς. Πήγαιναν για μπάνιο, έβγαιναν σε μπαράκια και έκαναν water sports. Ειδικά το τελευταίο καλοκαίρι είχαν γίνει σχεδόν αυτοκόλλητοι» αποκαλύπτει άνθρωπος που έζησε τη συνύπαρξή τους από κοντά στην εφημερίδα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μετά το τέλος του καλοκαιριού, οι δυο φίλοι κράτησαν επαφή για να συναντηθούν εκ νέου, όταν ο διάσημος δέχτηκε πρόταση για να πάρει μέρος στο Survivor. Τότε, «έψησε» και τον φίλο του να κάνει αίτηση συμμετοχής, ώστε να έχει έναν… σύμμαχο από την αντίθετη ομάδα χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Και τα κατάφερε! Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε μια μυστική κλίκα, που σχεδιάζει να… δράσει στα επόμενα επεισόδια της εκπομπής.

Πόσο κοντά στην πραγματικότητα είναι τελικά αυτά που βλέπουμε στο Survivor;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR