counter

Κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο: Αναβάλλεται η παράσταση “Γυάλινος Κόσμος”

Κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο: Αναβάλλεται η παράσταση “Γυάλινος Κόσμος”
Κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο: Αναβάλλεται η παράσταση “Γυάλινος Κόσμος”

Θετικό κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύτηκε σε συντελεστή της παράστασης “Γυάλινος Κόσμος” στο Εθνικό Θέατρο.

Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η απευθείας αναμετάδοση της παράστασης που είχε προγραμματιστεί γι αυτό το Σάββατο.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θετικό κρούσμα Covid-19 που βρέθηκε σε εργαζόμενό του.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο πως το έργο “Γυάλινος Κόσμος” του Τενεσί Ουίλιαμς σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης για το Εθνικό Θέατρο και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με αλφαβητική σειρά βρίσκονται οι: Άννα Μάσχα, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Λένα Παπαληγούρα και Αναστάσης Ροϊλός.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για το κρούσμα κορονοϊού

«AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αναβολή παράστασης - live streaming: “O Γυάλινος Κόσμος”, 30.01.21.

Το Εθνικό Θέατρο ανακοινώνει ότι λόγω ανίχνευσης κρούσματος κορωνοϊού σε συντελεστή της παράστασης «Ο Γυάλινος κόσμος» και βάσει των πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθηθούν για προληπτικούς λόγους, η προγραμματισμένη απευθείας αναμετάδοση του Σαββάτου 30/1, δεν θα πραγματοποιηθεί.

H παράσταση «Ο Γυάλινος κόσμος» θα παρουσιαστεί εκ νέου σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε, ώστε να την παρακολουθήσουν όσοι θεατές δεν κατάφεραν να συνδεθούν, αλλά και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν το περασμένο Σάββατο (23/1). Από το αρχικό κύμα της πανδημίας στη χώρα μας, το Εθνικό Θέατρο, τηρεί με απόλυτη σχολαστικότητα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται και επικαιροποιούνται από τους αρμόδιους φορείς. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια όλων!!!».

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram και Δελτίο Τύπου της παράστασης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR