counter

Γιάννης Στάνκογλου για Λεωνίδα Κακούρη: "Είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση"

Γιάννης Στάνκογλου για Λεωνίδα Κακούρη: "Είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση"
Γιάννης Στάνκογλου για Λεωνίδα Κακούρη: "Είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση"

Η αιφνιδιαστική αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση “Ο Βασιλιάς Ληρ” έχει προκαλέσει έκπληξη και αρκετά ερωτηματικά.

Το εν λόγω έργο παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και έκανε πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση, η οποία ανέφερε:  «Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη».

Δείτε επίσης! Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αντικατάσταση του Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση "Βασιλιάς Ληρ"

Η δήλωση του Γιάννη Στάνκογλου για τον Λεωνίδα Κακούρη

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, “T-live”, ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Στάνκογλου, συμπρωταγωνιστή του Λεωνίδα Κακούρη στη σειρά του Mega, “Το Ναυάγιο”.

«Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δε ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα και προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση κάτι σοβαρό έχει συμβεί», δήλωσε ο Γιάννης Στάνκογλου για τον Λεωνίδα Κακούρη.

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha μίλησε και η Γιολάντα Μπαλαούρα, η οποία είπε: «Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στο “Βασιλιά Ληρ” αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε το έκανε με πολύ αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ό,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερική φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR