counter

Κριστιάννα Μπέτα: Η σχέση με τη μητέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου και ο λόγος που μπορεί να τσακωθούν

Κριστιάννα Μπέτα: Η σχέση με τη μητέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου και ο λόγος που μπορεί να τσακωθούν
Κριστιάννα Μπέτα: Η σχέση με τη μητέρα της Νατάσα Θεοδωρίδου και ο λόγος που μπορεί να τσακωθούν

Η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας ΘεοδωρίδουΚριστιάννα Μπέτα, με αφορμή την πρώτη της ατομική έκθεση στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο foyer του θεάτρου “Παλλάς” μίλησε στην εφημερίδα “Secret” και τη Σάσα Σταμάτη.

Η Κριστιάννα Μπέτα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την αγαπημένη της μητέρα και τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης! Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάλεσε δίπλα της τον πρώην σύζυγό της: "Τάκη, θα έρθεις; Έλα λίγο σε παρακαλώ, το παιδί μας είναι"

Όσα είπε η Κριστιάννα Μπέτα

Μίλησέ µας για την τελευταία σου έκθεση.

Η πρώτη ατομική µου έκθεση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου στο Foyer του θεάτρου «Παλλάς», µε τίτλο «Through my eyes». Είμαι πολύ ευγνώμων που έγινε σε έναν τόσο όμορφο και εμβληματικό χώρο. Κυρίως, όμως, είμαι χαρούμενη που ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την έκθεση, γέμισε τον χώρο και τα έργα µου µε θετική ενέργεια και έλαβα πολύ όμορφα σχόλια. Με τη βοήθεια του κυρίου Κατσαρίδη, του Panas group, του επιμελητή µου, κυρίου Λούδου, και όλων των ανθρώπων που αγκάλιασαν τα έργα µου, έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα.

Από πού εμπνέεσαι;

Εμπνέομαι από πολλά πράγματα. Κυρίως από τη ζωή. Ο κόσμος είναι μαγικός, αν τον παρατηρήσεις. Μου αρέσει το φως, τα χρώματα και οτιδήποτε φωνάζει «χαρά». Οι καλλιτέχνες έχουμε μια δύναμη να μεταφέρουμε μηνύματα και να δημιουργούμε συναισθήματα στον κόσμο. Θέλω τα δικά µου μηνύματα να είναι μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που µε ταξιδεύουν και µου δηµιουργούν συναισθήματα ευτυχίας. Πηγή έμπνευσής µου αποτελεί και η μουσική, κυρίως των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Τα κύρια θέματα της έκθεσής µου είναι τα τοπία και η έννοια της οπτικής. Θέλω ο παρατηρητής να αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στον πίνακά µου και να μπορεί να εκμεταλλεύεται όλες τις οπτικές γωνίες.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα σου;

Να μάθω όσο περισσότερα μπορώ για την Τέχνη γενικότερα. Το ακαδημαϊκό µου ταξίδι ξεκινάει τον Οκτώβριο. Θέλω να εξελιχθώ ως καλλιτέχνης. Έχουμε οργανώσει κάποιες ακόμα εκθέσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο και, μόλις οριστούν οι ημερομηνίες, θα κοινοποιήσω και τις λεπτομέρειες.

Τι έχεις σπουδάσει και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς µε τη ζωγραφική;

Έχω τελειώσει Πολιτικές Επιστήµες και Νομική. Ζωγράφιζα από μικρή και ήμουν ιδιαίτερα τυχερή, γιατί και οι δύο µου γονείς, καθώς και η αδερφή µου, πάντοτε µε υποστήριζαν στην καλλιτεχνική µου πορεία. Θα έλεγα ότι οδηγήθηκα στο να ασχοληθώ επαγγελματικά µε την Τέχνη πολύ φυσικά και οργανικά. Με πήγε µόνος του ο δρόμος. Και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό.

Η μητέρα σου στηρίζει την απόφασή σου;

Φυσικά. Όλη η οικογένειά µου είναι δίπλα µου. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ µας και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι απόφαση πάρουμε.

Εσύ τραγουδάς;

∆εν τραγουδάω, όχι. Όμως, µου αρέσει πολύ η μουσική.

Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας σου και γιατί;

«Αν υπάρχει παράδεισος». Νιώθω ότι έχει γραφτεί για εμένα, την αδερφή µου και τη μητέρα µου.

Της λες τα προσωπικά σου;

Ναι, τις περισσότερες φορές. Και οι δύο µου γονείς µε καθοδηγούν µε εξαιρετικές συμβουλές.

Τσακώνεστε ποτέ;

Όπως όλες οι μητέρες µε τις κόρες τους, για καθημερινά, επουσιώδη θέματα. Τίποτα σημαντικό.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR