counter

Κραουνάκης για Πάολα: "Έχει πολύ ωραία φωνή, λαϊκά κορίτσια δε μπορώ να κρίνω"

Κραουνάκης για Πάολα: "Έχει πολύ ωραία φωνή, λαϊκά κορίτσια δε μπορώ να κρίνω"
Κραουνάκης για Πάολα: "Έχει πολύ ωραία φωνή, λαϊκά κορίτσια δε μπορώ να κρίνω"

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη στη Lifo προβλήθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την απόφαση να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή»  από το τραγούδι «Άδωνις», αλλά και για την Πάολα.

Διαβάστε επίσης! Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: "Δεν εννοούσα εκείνη κουλή δεξιά"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Πάολα

«Αυτή η κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή. Εκεί τελειώνω. Δεν έχω άλλο. Εντάξει, λαϊκά κορίτσια. Ναι, δεν μπορώ να κρίνω», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης και συνέχισε για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και το κομμάτι «Άδωνις»:

«Έχω πει ποιος είναι η «χοντρή», δεν μπορώ να δώσω άλλα στοιχεία γιατί ο άνθρωπος είναι μίας ηλικίας. Πάντως αυτός που είναι η χοντρή, νευρικιά, είναι αυτός που εμπνεύστηκε να κάνει το τραγούδι «Άδωνις». Όταν φτιάχτηκε το ρεφρέν, πηγαίναμε να φάμε μετά από πρόβα στο σπίτι στο Φάληρο με την Άλκηστη και όπως όπως χωρέσαμε σε ένα μικρό αμάξι . Τελείωνε ο δίσκος και δεν είχαμε ένα γρήγορο τραγούδι. Ο φίλος αυτός μου είπε γράψε για τον Άδωνη που πηγαίνουμε και πίνουμε καφεδάκια. Ώσπου να πάμε στο σπίτι, έκανα το ρεφρέν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε κάνει πάρα πολλά γέλια όταν έγινε επιτυχία το κομμάτι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR