counter

Κορίνα Τσοπέη: Συγκλονίζει για τον δεύτερο σύζυγό της - "Πήρα την τελευταία του πνοή"

Κορίνα Τσοπέη: Συγκλονίζει για τον δεύτερο σύζυγό της - "Πήρα την τελευταία του πνοή"
Κορίνα Τσοπέη: Συγκλονίζει για τον δεύτερο σύζυγό της - "Πήρα την τελευταία του πνοή"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου η Κορίνα Τσοπέη και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο “Μις Υφήλιος” το 1964 αναφέρθηκε στους δύο της συζύγους.

Δείτε επίσης! Κoρίνα Τσοπέη: Η εξομολόγηση για τον εγγονό της - "Γεννήθηκε με σύνδρομο Williams. Ο γιος μου έκλαιγε…"

Η εξομολόγηση της Κορίνας Τσοπέη για τον πρώτο της σύζυγο

«Τον πρώτο μου σύζυγο τον γνώρισα σε ένα πάρτι που έκανε η κόρη του Φρανκ Σινάτρα, Νάνσυ. Είδα να χορεύουν και μύρισα μαριχουάνα και άνοιξα το παράθυρο και κάθισα πιο δίπλα. Ήρθε ένας νεαρός κάθισε δίπλα μου και μου συστήθηκε και μου είπε ότι έχω πολύ ωραία μύτη και με ρώτησε ποιος μου την έκανε. “Είμαι πλαστικός χειρουργός και έχεις την τέλεια μύτη” μου είπε ο Στίβεν και σκέφτηκα ότι φτιάχνει πλαστικά δοχεία», είπε η Κορίνα Τσοπέη για τον Στίβεν Ζαξ και πρόσθεσε: «Μετά από δύο μήνες που ήρθα στην Ελλάδα με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. Και μια φορά μου είπε ότι θέλει να γίνω η μαμά των παιδιών του. Σε τρεις μήνες παντρευτήκαμε».

Μαζί έκαναν τρία 3 παιδιά και έμειναν παντρεμένοι 10 χρόνια.

«Με είχε ερωτευτεί πολύ. Όταν ήμουν έγκυος στον μικρό μου γιο έβλεπα διαφορά. Είχε γίνει διάσημος, είχε ανοίξει γραφείο, έπαιρνε λεφτά, οι κοπέλες τον κυνηγούσαν. Τότε που έμεινα έγκυος ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν ήρθε το παιδί μου είπε ότι “το σώμα μου είναι εδώ, αλλά η καρδιά μου δεν είναι” και του είπα να πάρει το σώμα του και να πάει εκεί που είναι η καρδιά του. Πέθανα από τον πόνο, το τι ντροπή και αποτυχία αισθάνθηκα, όταν έχεις και νεογέννητο οι ορμόνες σου είναι τρελές. αδυνάτισα πάρα πολύ από τη στεναχώρια», περιέγραψε και είπε στη συνέχεια: «Όταν ξαναγύρισε είδα ποιος ακριβώς ήταν. Μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για 6 μήνες και πηγαίναμε και σε ψυχίατρο».

Όσα είπε η Κορίνα Τσοπέη για τον δεύτερο σύζυγό της, Φρέντι Φιλντς

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Κορίνα Τσοπέη αναφέρθηκε και στον δεύτερο σύζυγό της, Φρέντι Φιλντς.

«Όταν ο Μαστοράκης έκανε το έργο The Greek Tycoon πήγαμε στην πρεμιέρα και μετά πήγαμε σε ένα night club. Είδα τον Φρέντι εκεί, δυναμικό ατζέντη και πιο κάτω η γυναίκα του και εκείνος με φλερτάρει. Λέω στον Μαστοράκη “τον ηλίθιο, η η γυναίκα του είναι εδώ και αυτός με φλερτάρει” κι εκείνος μου απαντά “έχουν χωρίσει εδώ και 10 χρόνια”. Κάθισα δίπλα του και έπαθα. Πώς με κοίταξε!», είπε για την πρώτη φορά που τον είδε.

«Του πήρε 1,5 – 2 μήνες να με φιλήσει, εγώ τον άρπαξα. Αγάπησε πάρα πολύ τα παιδιά μου, τους γονείς μου. Τον αγάπησαν και εκείνοι», πρόσθεσε ακόμα.

«Ήταν άρρωστος 10 χρόνια αλλά το πάλευε. Έκανε εγχείρηση και την επόμενη εβδομάδα ήταν στη Μύκονο. Είχε μεγάλη ενέργεια, τίποτα δεν τον σταματούσε. Έλεγε στον γιατρό του τι φάρμακα έχουν βγει να τα πάρει. Κάθε Παρασκευή είχαν γεύμα με τους φίλους του και τους καλούσε στο σπίτι. Κατέβαινε κάτω λες και δεν ήταν άρρωστος. Μέχρι τελευταία στιγμή μου έλεγε δεν θέλω να σε αφήσω. Στην Αμερική όταν είσαι ετοιμοθάνατος έρχεται ομάδα και σε φροντίζει. Δεν ήθελα να λείπω, ήθελα να είμαι εκεί όταν θα έφευγε. Ήταν και η ανιψιά μου εκεί και τα εγγόνια του ανδρός μου. Κάναμε βάρδιες. Έρχεται και μου λέει ότι ο θόρυβος που έκανε σταμάτησε. Πηγαίνω επάνω του. Βάζω το χέρι μου κάτω από το κεφάλι του, ανοίγει τα μάτια του και κοίταξαν στο υπερπέραν. Πήρε μια βαθιά εισπνοή, έβαλα το στόμα μου επάνω του και πήρα την τελευταία του πνοή. Έκανα χα και βγήκε ένα φωτάκι και έγινε βαρύ το σώμα το ίδιο δευτερόλεπτο. Η ψυχή του έφυγε και το σώμα βάρυνε. Ο Φρέντι μου είχε πεθάνει. Ήμουν χαρούμενη που δεν υπέφερε πια και ήταν ελεύθερος. Τα πρώτα χρόνια είναι δύσκολα γιατί τον θυμάσαι άρρωστο, μετά θυμάσαι τις ωραίες στιγμές», ανέφερε η Κορίνα Τσοπέη συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR