counter

Κορίνα Τσοπέη: "Έλεγα "Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός"

Κορίνα Τσοπέη: "Έλεγα "Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός"
Κορίνα Τσοπέη: "Έλεγα "Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός"

Η Κορίνα Τσοπέη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη την εφημερίδα On Time και στη Ρενέ Σαραντινού. Η Ελληνίδα Μις Υφήλιος 1964 μίλησε, μεταξύ άλλων, για την στιγμή που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της με τρία παιδιά.

Δεν υπάρχει κάτι άσχημο στη ζωή σας που έμεινε ανεξίτηλο;

Πολλά… Όταν ο άντρας μου, μού ζήτησε να χωρίσουμε με τρία μωρά παιδιά, πέθανα, δεν ήξερα τι να κάνω… Πήρε ένα αεροπλάνο και έφυγε. Τότε εγώ έλεγα: “Χριστέ μου, να πέσει το αεροπλάνο, αλλά να πεθάνει μόνο αυτός, όχι οι άλλοι άνθρωποι που είναι μέσα”. Ήταν απόγνωση, μίσος, ανησυχία… τα πάντα… Δεν είχα δύναμη…

Διαβάστε επίσης: Κoρίνα Tσοπέη: Η εξομολόγηση για τον εγγονό της - "Γεννήθηκε με σύνδρομο Williams. Ο γιος μου έκλαιγε…"

Φαντάζει απίστευτο μια παγκοσμίως αναγνωρίσιμη όμορφη γυναίκα να την παρατήσει ένας άντρας…

Όταν χωρίσαμε κι άρχισα να βγαίνω ραντεβού με άλλους, στους οποίους έλεγα από την αρχή ότι ήμουν παντρεμένη, ότι έχω τρία μωρά παιδιά, εκείνοι μου απαντούσαν: “Γιατί άφησες τον άντρα σου; Γιατί άφησες τον άνθρωπό;” Όταν τους απαντούσα δεν τον άφησα εγώ, εκείνος με άφησε, εκείνοι μου έλεγαν: “Πρέπει να είναι ηλίθιος”. Έβλεπα τον άντρα μου όταν έπαιρνε τα παιδιά και μου έλεγε: “Μη λες στους ανθρώπους ότι σε άφησα”. Του ανταποκρινόμουν: “Γιατί να μην το λέω… αφού με άφησες”. “Θα νομίζουν ότι είμαι βλάκας” έλεγε και εγώ του απαντούσα “αυτό νομίζουν” (γέλια) .

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR