counter

Κορίνα Τσοπέη: Η εξομολόγηση για τον εγγονό της - "Γεννήθηκε με σύνδρομο Williams. Ο γιος μου έκλαιγε…"

Κορίνα Τσοπέη: Η εξομολόγηση για τον εγγονό της - "Γεννήθηκε με σύνδρομο Williams. Ο γιος μου έκλαιγε…"
Κορίνα Τσοπέη: Η εξομολόγηση για τον εγγονό της - "Γεννήθηκε με σύνδρομο Williams. Ο γιος μου έκλαιγε…"

Στην Ελλάδα ήρθε η Κορίνα Τσοπέη και το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Η μοναδική Ελληνίδα που κατέκτησε τον τίτλο “Μις Υφήλιος” το 1964, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον 8χρονο εγγονό της που πάσχει από το σύνδρομο Williams.

Δείτε επίσης! Κορίνα Τσοπέη: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Μις Υφήλιος του 1964! Φωτογραφίες από την άφιξή της στην Αθήνα

Όσα είπε η Κορίνα Τσοπέη

«Όταν γεννήθηκε ο εγγονός μου με σύνδρομο Williams, ο γιος μου έκλαιγε.. Εγώ ήμουν εντάξει. Του είπα να περιμένει να δει την εξέλιξη, γιατί τα παιδιά με ειδικές ανάγκες οι γονείς τους είναι οι καλύτεροι άνθρωποι που υπάρχουν. Τα παιδιά με σύνδρομο Williams είναι χαρούμενα. Είναι ευχάριστα παιδιά, δεν ντρέπονται. Σου μιλάνε, σε αγκαλιάζουν. Αυτό είναι εντάξει όταν είναι μικρά, όταν μεγαλώνουν όμως πολλοί παρεξηγούνται.

Τώρα είναι 8 χρονών και πρέπει να τον μάθουμε να μην αγκαλιάζει και φιλάει όποιον βρίσκει. Όταν με δει στεναχωρημένη ο εγγονός μου, το προσωπάκι του αλλάζει χρώμα, γίνεται κόκκινο και δακρύζει. Είναι πολύ ευαίσθητα. Με κάνει χαρούμενη», εξομολογήθηκε η Κορίνα Τσοπέη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Να σημειώσουμε, πως η Κορίνα Τσοπέη κατά την άφιξή της στην Ελλάδα δήλωσε στην εκπομπή “Breakfast@ star” για τον εγγονό της: «Έχω φτάσει στην εποχή που είμαι στα καλύτερά μου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ό,τι έχουν. Το κατάλαβα με τον εγγονό μου, που έχει σύνδρομο Williams. Είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός, το καλύτερο πράγμα που έχω δει και με έχει κάνει να μάθω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους. Όλοι έχουμε ανάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος να μην έχει. Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR