counter

Κόνι Μεταξά: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Μάριο Καπότση! "Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο"

Κόνι Μεταξά: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Μάριο Καπότση! "Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο"
Κόνι Μεταξά: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Μάριο Καπότση! "Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο"

Μια τρυφερή ανάρτηση για τον Μάριο Καπότση, θέλησε να κάνει η Κόνι Μεταξά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες τους και έκανε δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της.

Ρίξτε μια ματιά! Λευτέρης Πανταζής: "Ήθελα αυτός που θα πάρει την Κόνι να την αγαπήσει, με άγχωνε που ο Μάριος ήταν μικρός σε ηλικία"

Τα τρυφερά λόγια της Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση

«Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο και μια τέτοια αγάπη. Δεν πίστευα στο για πάντα. Δεν πίστευα στην ασφάλεια. Για να σε περιγράψω πρέπει να πάρω ένα χαρτί και να ζωγραφίσω έναν πρίγκιπα της Disney, η να βάλω μια ρομαντική κωμωδία με happy ending. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με βρήκες και με έκανες να πιστέψω ότι υπάρχει τρόπος δυο άνθρωποι να θέλουν να είναι για πάντα μαζί. Με στηρίζεις σε όλα, δύσκολα αλλά και καθημερινά. Μικρές χαζές ανασφάλειες μέχρι βαθιά προβλήματα. Με τον δικό σου τρόπο με κάνεις και νιώθω ασφαλής. Σε θαυμάζω για το πως βοηθάς τους άλλους ακόμα κ αν δεν τους γνωρίζεις. Χωρίς να έχεις κάτι να κερδίσεις. Απλά επειδή έτσι είσαι. Δίνεις χώρο και χρόνο και όλη σου την ψυχή. Με βοηθάς να μεγαλώσω κ κάποιες φορές να παραμείνω παιδί. Με αγαπάς έτσι ακριβώς όπως είμαι και ας σε εκνευρίζω αγαπάς τους δικούς μου ανθρώπους λες και είναι δικοί σου. Και τους έχεις κάνεις δικούς σου. Και εγώ αντίστοιχα. Θα το ξανά πω. Ασφάλεια και αγάπη που δεν περίμενα ποτέ πως μου αξίζει. Μου την δίνεις. Ολοκληρωτικά! Πρώτη φορά το νιώθω. Και αισθάνομαι έτοιμη να καταπολεμήσουμε τα πάντα μαζί. ΜΑΖΙ! Απίστευτο! Μισώ τον εαυτό μου που τα γράφω αυτά εδώ αλλά παράλληλα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ! Σ αγαπώ για πάντα 9/7», έγραψε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της Κόνι Μεταξά για τον Μάριο Καπότση.

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR