counter

Κονδυλάτος για Μπάρκα: "Νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους. Έθιξε και το επαγγελματικό μου κομμάτι"

Κονδυλάτος για Μπάρκα: "Νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους. Έθιξε και το επαγγελματικό μου κομμάτι"
Κονδυλάτος για Μπάρκα: "Νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους. Έθιξε και το επαγγελματικό μου κομμάτι"

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά.

Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έδωσε τη δική του απάντηση, ενώ αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ίδιου και της Δανάης Μπάρκα.

Δείτε επίσης! Η Τζένη Μελιτά για τις δηλώσεις του Περικλή Κoνδυλάτου: "Το αν θα σκεφτώ εγώ μετά αν μου αρέσει ή όχι είναι ένα άλλο θέμα, αλλά εσύ θα βγεις όπως θέλεις"

Όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος

«Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν, ήταν μία παρεξήγηση όλο αυτό ίσως με τον τρόπο που το είπα. Σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό. Εγώ οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνομαι είναι ενός επιπέδου και πάνω και δεν το λέω αλαζονικά. Όσοι χρησιμοποιείτε τα social media για να βγάλετε την αντικοινωνική σας συμπεριφορά, επειδή μου γράφουν διάφορα αισχρά όπως να πεθάνω, να πάθω διάφορες αρρώστιες, είστε κακόμοιροι άνθρωποι. Μέχρι εκεί φτάνει η επιρροή σας. Παρεξηγήθηκε αυτό που είπα. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που ντύνονται και κάποιες λεπτές κοπέλες. Υπάρχει μια φτήνια στο στυλ», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Όσον αφορά την κόντρα που ξέσπασε με τη Δανάη Μπάρκα, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής γενικότερα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει και να μιλήσει για μία μερίδα ανθρώπων. Εγώ μίλησα για τον εαυτό μου. Αν νομίζει η κυρία Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, τότε να βγει να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπό τους, σε ποιο σωματείο, για να ξέρουμε για ποιους μιλάει.

Εγώ είδα κάποια πράγματα που μου φάνηκαν περίεργα. Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν ήταν ωραίο – άσχετα με τα κιλά της – και το σκέπασε μετά και η ίδια. Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Επίσης, δεν με κάλεσαν σε αυτή την εκπομπή – και σε άλλες – πριν αποφασίσουν να με δικάσουν για να πω την άποψή μου. Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό. Μια χαρά πηγαίνουν τα κοσμήματά μου. Να πω στην κυρία Μπάρκα ότι μια χαρά πάνε τα κοσμήματά μου γιατί έθιξε και το επαγγελματικό μου κομμάτι. Δηλαδή θεωρεί ότι η δουλειά μου τώρα που με έβρισε όλη η ελληνική τηλεόραση θα πάει καλά; Να έχουμε συναίσθηση τι λέμε και ας μην έχουμε συναίσθηση τι φοράμε. Το πρόβλημά μου είναι η χυδαιότητα που δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά και τις συμπεριφορές στις εκπομπές. Φτάνει πια η υποκρισία».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR