counter

Κόμπι Μπράιαντ: Ο λόγος που προτιμούσε να μετακινείται με ελικόπτερο

Κόμπι Μπράιαντ: Ο λόγος που προτιμούσε να μετακινείται με ελικόπτερο
Κόμπι Μπράιαντ: Ο λόγος που προτιμούσε να μετακινείται με ελικόπτερο

Η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ μετά από τη συντριβή του ελικοπτέρου του, συγκλόνισε το βράδυ της Κυριακής όλη την υφήλιο.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ έφυγε από τη ζωή στα 41 του μόλις χρόνια, μαζί με την 13χρονη κόρη του και επτά ακόμη άτομα.

Ο «Black Mamba», είχε κατά γενική ομολογία επιλέξει ένα σχετικά απλό τρόπο ζωής, τηρουμένων πάντα των αναλογιών των εισοδημάτων του.

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ιδιοκτήτης μίας Ferrari 458, μίας Lamborgini και ενός Range Rover ωστόσο σπάνια τον έβλεπαν να τα κυκλοφορεί στους δρόμους. Ο λόγος; Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας δεν άντεχε την κίνηση και το μποτιλιάρισμα, καθώς τον εκνεύριζαν και τον αποσυντόνιζαν.

Ο λόγος που ο Κόμπι Μπράιαντ αγόρασε ελικόπτερο

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του, το μποτιλιάρισμα που έπρεπε να αντιμετωπίσει στη διαδρομή από το σπίτι του στο γήπεδο ήταν κάτι επίπονο για το σώμα του. Για τον λόγο αυτό ο Κόμπι Μπράιαντ αποφάσισε να αγοράσει ελικόπτερο.

Έτσι μπορούσε να γλιτώσει το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους του Λος Αντζελες και να πηγαίνει με το ελικόπτερο στον προορισμό του, γρήγορα και ξεκούραστα.

Η άνετη μετακίνηση και όχι για φιγούρα, ήταν ο μόνος λόγος που ο Κόμπι Μπράιαντ αγόρασε ελικόπτερο.

Οι δηλώσεις του Κόμπι Μπράιαντ για το ελικόπτερό του

Σε δηλώσεις που είχε κάνει ο Κόμπι Μπράιαντ τον Δεκέμβριο του 2015 για το ελικόπτερο του,  είχε πει: «Το ελικόπτερο το χρησιμοποιώ για τη μετακίνησή μου από το σπίτι στο γήπεδο των Λέικερς στους εντός έδρας αγώνας, γιατί έτσι γλιτώνω την κίνηση στο δρόμο και διατηρώ φρέσκο το σώμα μου. Η απόσταση που πρέπει να οδηγήσω από το σπίτι μου στο Newport Coast έως το Staples Center είναι μεγαλύτερη από 45 μίλια και αυτό όταν έχει πολύ κίνηση είναι επίπονο για το σώμα μου. Όλο αυτό το καθισιό, τόση ώρα. Γι αυτό και χρησιμοποιώ το ελικόπτερο».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR