counter

Κλέλια Ρένεση: Το πρώτο μήνυμα μετά την γέννηση της κόρη της!

Κλέλια Ρένεση: Το πρώτο μήνυμα μετά την γέννηση της κόρη της!
Κλέλια Ρένεση: Το πρώτο μήνυμα μετά την γέννηση της κόρη της!

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της περνάει αυτή την περίοδο, η Κλέλια Ρένεση.

Η γνωστή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε για πρώτη φορά μανούλα και κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της από τον Manu Chao.

Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ζει μοναδικές στιγμές.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της Ανδρέας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Κλέλια Ρένεση έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την γέννηση της κόρη της, συνοδεύοντάς την με ένα τρυφερό μήνυμα

«Το Σάββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω από το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές κ τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου , τους συγγενείς , την γιατρό μου κ τους συνεργάτες μου που με βοήθησαν σ αυτό το ταξίδι. Είμαστε κ οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. 
Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζάκυνθου , της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης κ έχει στο μάτι γατίσιο νάζι που δεν σηκώνει αμφιβολία... υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να είστε πάντα καλά με ανοιχτά πανιά.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της, αφήνοντας να εννοηθεί πως το όνομα που θα πάρει η μικρή της πριγκίπισσα είναι Κοραλία.

Δείτε τα παρακάτω στιγμυότυπα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR