counter

Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”

Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”
Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”

Την αποχώρησή της από την κωμική σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 20 Ιουνίου η Κλέλια Ρένεση.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε πως ο ρόλο της “Καίτης-Κίτσο” ολοκληρώνεται φέτος και δεν θα τη δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων την επόμενη σεζόν.

Να θυμίσουμε, πως ήδη έχει γίνει γνωστό πως από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” θα αποχωρήσουν και η Ελένη Κοκκίδου και η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε επίσης! Ελένη Κοκκίδου: Οι πιθανές αντικαταστάτριες της μετά την αποχώρηση από τη "Μουρμούρα"

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω).
Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια.
Με πολλή αγάπη», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

Δείτε την ανάρτησή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR