counter

Katy Perry: Ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Katy Perry: Ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα
Katy Perry: Ποζάρει για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη πως περιμένει το πρώτο της παιδί, πράγμα που έγινε μέσα από το νέο video clip της για τραγούδι «Never Worn White», η Κaty Perry και ο Orlando Bloom, ανέβαλαν τον προγραμματισμένο γάμο τους στην Ιαπωνία λόγω κορονοϊού.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν στο People: «Ήταν όλα κανονισμένα στην Ιαπωνία, με 150 καλεσμένους. Η Katy ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που θα περπατούσε στην εκκλησία προς τον μέλλοντα άντρα της, έγκυος. Ήταν και οι δύο ήρεμοι πως όλες οι λεπτομέρειες του γάμου επιτέλους έμπαιναν σε μια σειρά, αλλά αυτή τη στιγμή θα κάνουν μια παύση, εξαιτίας του κορωνοϊού».

Ωστόσο, το Σάββατο η εγκυμονούσα σταρ πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη έξοδό της μετά την γνωστοποίηση του χαρμόσυνου γεγονότος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην Αυστραλία και παρακολούθησε το 2020 ICC Women’s T20 World Cup Media Opportunity στο Melbourne Cricket Ground, κλέβοντας τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της μέσα σε ένα πολύχρωμο φόρεμα από το οποίο διαγραφόταν η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR