counter

Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό για το GNTM και δεν την πήραν

Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό για το GNTM και δεν την πήραν
Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψε ότι έκανε δοκιμαστικό για το GNTM και δεν την πήραν

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει ένα δικό της κανάλι στο YouTube και μοιράζεται με τους συνδρομητές της διάφορες στιγμές της, αλλά και δίνει συμβουλές για διάφορα θέματα.

Η ίδια αυτή τη φορά συνάντησε τον κωμικό και youtuber, Κώστα Μαλλιάτση και θέλησε να της δώσει τα δικά του tips για να βελτιωθεί στα βίντεο που κάνει

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο Κώστας Μαλλιάτσης την ρώτησε εάν θα πήγαινε ως κριτής στο GNTM με την Κάτια Ζυγούλη να αποκαλύπτει πως δέχτηκε πρόταση και ότι πέρασε από δοκιμαστικό αλλά δεν την πήραν.

«Είχα πρόταση από το GNTM και μπήκα στην διαδικασία να κάνω το δοκιμαστικό, το οποίο όμως δεν πήρα, να το πούμε και αυτό. Έκανα τον σταυρό μου που δεν το πήρα γιατί συνειδητοποίησα πως θα έμπαινα σε μια διαδικασία εγώ να κρίνω κάτι κορίτσια πολύ νέα, πολύ αισιόδοξα και φρέσκα με δικά μου κριτήρια. Είμαστε όλοι φανταστικοί κριτές και δεν θέλω να είμαι μια από αυτούς. Κρίνω πολύ αυστηρά τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποβάλω αυτό το πράγμα και δεν θέλω να το κάνω σε άλλους. Είχα κάτσει στην θέση του κριτή και ήμουν “καταλαβαίνω πως νιώθεις, ίσως θα σε βοηθούσε», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR