counter

Κάτια Ταραμπάνκο: "Με έχουν πειράξει συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου"

Κάτια Ταραμπάνκο: "Με έχουν πειράξει συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου"
Κάτια Ταραμπάνκο: "Με έχουν πειράξει συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου"

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη την  Πέμπτη 6/7.

Μέσα σε όλα μοντέλο αναφέρθηκε στην τηλεόραση αλλά και στην προσωπική της ζωή τονίζοντας πως την έχουν πειράξει συμπεριφορές πρώην συντρόφων της.

Όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στη συνέντευξή της

«Δόξα τω Θεώ, πάντα βρίσκομαι στην τηλεόραση αλλά μου λείπει ένα ωραίο γύρισμα για μια ωραία σειρά. Με μεγάλη μου χαρά να αναλάβω πάλι την παρουσίαση ενός ωραίου πρότζεκτ για μόδα ή για ταξίδια, που το έχω ξανακάνει και πιστεύω ότι πήγε πολύ ωραία, το φαγητό. Κατά τη γνώμη μου, ειδικά ο Κουτσόπουλος που είναι χρόνια στην τηλεόραση, είναι χρόνια παρουσιαστής και πιστεύω θα παρουσιάσει πολύ ωραία τη Φάρμα γιατί έχει και πολύ ωραίο χιούμορ. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Πόσω μάλλον όταν και τα δυο αφορούν την κάμερα και τη στάση μπροστά σε αυτή, και τον λόγο μπροστά στην κάμερα» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Είτε είσαι παρουσιαστής, είτε έχεις κάνει υποκριτική, το ένα βοηθά το άλλο. Εν μέρει, και αντικειμενικά μιλώντας, και οι παρουσιάστριες δεν υποκρινόμαστε που και που; Την υποκριτική δεν την έχω σπουδάσει, δεν έχω προλάβει. Θα ήθελα όμως πάρα πολύ. Σίγουρα βοηθάνε οι σπουδές αλλά πιστεύω ότι η ηθοποιία και η υποκριτική, είναι να το έχεις και μέσα σου. Και σε αυτό πιστεύω πάρα πολύ ότι το έχω. Ένας καρδιοχειρούργος, ξέρει ότι είναι πάρα πολύ καλός γιατί το έχει μελετήσει με τα χίλια και επειδή κι εγώ το έχω μελετήσει με τα χίλια, πιστεύω ότι είμαι καλή».

Δείτε επίσης - Κάτια Ταραμπάνκο: "Με έχουν απατήσει με την κολλητή μου"

Τέλος, η Κάτια Ταραμπάνκο για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Είμαι ελεύθερη. Είμαι πολύ καλά, έχω γίνει πολύ επιλεκτική. Έχω γίνει πολύ προσεκτική και ανοίγομαι πολύ δύσκολα. Με έχουν πειράξει συμπεριφορές πρώην συντρόφων μου που βγήκαν και μίλησαν για εμένα ενώ έλεγαν ότι δε θα το κάνουν. Δεν πειράζει όμως, καλό στη δουλειά τους να έκανε και μια χαρά. Κακίες δε κρατώ».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο στη συνέντευξή της:  

Πηγή φωτογραφίας – Πρακορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR