counter

Κάτια Δέδε: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από τη "Φάρμα"

Κάτια Δέδε: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από τη "Φάρμα"
Κάτια Δέδε: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της από τη "Φάρμα"

Μια ανάσα πριν από τον αποψινό μεγάλο τελικό της Φάρμας, η Κάτια Δέδε ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τον χθεσινοβραδινό ημιτελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξάφνιασε τους πέντε φιναλίστ όταν  τους ανακοίνωσε πως θα διαγωνιστούν σε πέντε αγωνίσματα και όποιος συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρήσει.

Με βάση τον χρόνο, ο Ντούπης συγκέντρωσε 85 βαθμούς, ο Μπιλάκος πέρασε δεύτερος με 60 βαθμούς και η Κυριακή τρίτη με 45 βαθμούς.

Στην τέταρτη θέση με 30 βαθμούς βρέθηκαν η Κάτια Δέδε και ο Κώστας Γκρέκας, που πέρασαν σε νέα μονομαχία.

Τελικά ο Κώστας Γκρέκας ήταν αυτός που επικράτησε και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Από την άλλη, η Κάτια Δέδε που δεν κατάφερε να είναι στον τελικό της Φάρμας ανέφερε: «Είναι σαν να είμαι ήδη στον τελικό, είμαι ευγνώμων, δεν περίμενα ποτέ να φτάσω ως εδώ, πάλεψα και δούλεψα πολύ σκληρά, έμαθα πάρα πολλά πράγματα από όλα τα παιδιά για τον εαυτό μου, νιώθω πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε ήταν τα λεφτά, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο σημαντικές».

Στο πρώτο της μήνυμα λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από τον ημιτελικό της Φάρμας, η Κάτια Δέδε ανέφερε το πρωί της Πέμπτης: «Καλημέρα, αυτό ήταν τελείωσε. Ούτε το κινητό μου δε μπορώ να χρησιμοποιήσω πια. Δε θυμάμαι πως το κάνουν αυτό. Θα τα πούμε όλα σε λιγάκι. Στη Φαίη (Σκορδά)».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR