counter

Η Τάμτα έγινε... κούκλα στη βιτρίνα μεγάλου πολυκαταστήματος!

Η Τάμτα έγινε... κούκλα στη βιτρίνα μεγάλου πολυκαταστήματος!
Η Τάμτα έγινε... κούκλα στη βιτρίνα μεγάλου πολυκαταστήματος!

Η Τάμτα, το αγαπημένο pop κορίτσι, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την κουκλίστικη υπόστασή της και να ποζάρει σαν ψεύτικη κούκλα στην βιτρίνα του πολυκαταστήματος Attica. Στόχος της ήταν να συμβάλει με αυτό τον τρόπο στην συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων ‘‘Η Αγία Σοφία’’ και ‘‘Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού’’, επιδιώκοντας έτσι «Κάτι Καλύτερο» για όλα τα παιδιά. Τι είναι, όμως, αυτό το «Κάτι Καλύτερο»; Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη της να συμβάλλει στη σημαντική προσπάθεια του ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση αυτών των δύο νοσοκομείων.

Πάντα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, η Τάμτα, θέλησε να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Έτσι, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε κομμάτι της κεντρική βιτρίνας του πολυκαταστήματος Attica στο CityLink στο οποίο προβάλλεται η σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ. Δίχως δεύτερη σκέψη, «βούτηξε» στο εσωτερικό της και παρέμεινε εκεί ακίνητη για αρκετή ώρα σαν μία ψεύτικη κούκλα, ενώ στη συνέχεια «πήρε ζωή» και άρχισε να συμμετέχει στις δοκιμασίες του «Κάτι Καλύτερο» και να βγάζει selfies προκειμένου να αυξήσει τη συνεισφορά του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των νοσοκομείων.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, υπήρχε δίπλα της μία ψηφιακή οθόνη η οποία έδειχνε το συνολικό ποσό προσφοράς, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ξεπεράσει τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε «Κάτι Καλύτερο» στα παιδιά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR