counter

Κατερίνα Στικούδη: "Όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου δε θα το αφήσω να μείνει εκεί"

Κατερίνα Στικούδη: "Όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου δε θα το αφήσω να μείνει εκεί"
Κατερίνα Στικούδη: "Όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου δε θα το αφήσω να μείνει εκεί"

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Αντώνη Λαγουδάκη.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχεται στα social media τονίζοντας πως ο καθένας μπορεί να γραφεί ό, τι θέλει αλλά όταν κάτι λερώσει το προφίλ της δε θα το αφήσει.

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη

«Έφτασε η στιγμή για την οποία προετοιμαζόμαστε σχεδόν τέσσερις μήνες με χορογραφίες, κοστούμια, τραγούδια, video, backdrops κ.α. Και που δεν είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Στο φετινό Europride που θα γίνει στη Μάλτα, θα ανοίξω τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα! Η αλήθεια είναι ότι είμαι η πρέσβειρα του Thessaloniki Pride από το 2019 για το Europride που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το 2024 -πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό έχω συμμετάσχει σε πολλά ευρωπαϊκά φεστιβάλ υπερηφάνεις στο εξωτερικό, όπως στην Αυστρία και τη Σερβία. Είναι τιμή μου να εκπρόσωπό τα δικαιώματα μιας πληγωμένης, δυστυχώς, κοινότητας, της LGBTIQ+, για θέματα τα οποία δεν θα έπρεπε να αποτελούν “θέματα” στις ημέρες μας. Δεν θα έπρεπε να αποτελεί ζητούμενο το ποιον θα πρέπει να αγαπήσει κανείς», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης - Paparazzi! Βαγγέλης Σερίφης & Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό στην παραλία

 «Δε θα έλεγα ποτέ δημόσια ότι θέλω να πάω στη Eurovision, είναι σαν να παρακαλάς. Ο καθένας μπορεί να γραφεί ό, τι θέλει αλλά όταν κάτι μπορεί να λερώσει το προφίλ μου δε θα το αφήσω να μείνει εκεί» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως κάνει πολλές συζητήσεις για την τηλεόραση και ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR