counter

Paparazzi! Βαγγέλης Σερίφης & Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό στην παραλία

Paparazzi! Βαγγέλης Σερίφης & Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό στην παραλία
Paparazzi! Βαγγέλης Σερίφης & Κατερίνα Στικούδη: Εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό στην παραλία

Στη Μύκονο βρέθηκαν ο Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη και φυσικά, η εμφάνισή τους σε παραλία του νησιού δεν πέρασε απαρατήρητη από τον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR. Η Κατερίνα Στικούδη άλλωστε, έχει ένα υπέροχο κορμί και με το ιδιαίτερο μαγιό της, το ανέδειξε ακόμα περισσότερο.

Τι κι αν οι δυο τους είναι γονείς ενός αγοριού, προσπαθούν όποτε τους το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους, επαγγελματικές και οικογενειακές, να περνούν χρόνο μαζί και να αποφορτίζονται από την απαιτητική τους καθημερινότητα. «Εγώ θεωρώ ότι όταν και οι δύο γονείς είναι συνειδητά εκεί στον ερχομό ενός παιδιού, όταν κουράζεται ο ένας βοηθάει ο άλλος, υπάρχει μια ωραία συνεννόηση, μια ωραία επικοινωνία.

Αλλά όταν τα βράδια ξυπνάς και μετά δεν μπορείς να ξανακοιμηθείς, μπορείς να το εκμεταλλευτείς, να περάσεις πολύ ωραία με τον σύντροφό σου.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία που ανήρτησε από τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη με αφορμή την πέμπτη επέτειό τους

Πρέπει οποιαδήποτε στιγμή μας δίνεται η ευκαιρία, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αυτό, και κουρασμένοι να ήμασταν ειδικά στην αρχή, προσπαθούσαμε να περνάμε καλά οι δυο μας μέχρι να ξαναξυπνήσει», είχε αναφέρει παλαιότερα η Κατερίνα Στικούδη αναφορικά με το αν άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό του Βύρωνα, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίδη. 

Δείτε τις φωτογραφίες με την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη στην παραλία: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR