counter

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Η Κατερίνα Στικούδη διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, καθώς είναι ξανά έγκυος.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο καρπό του έρωτά της, από τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Στικούδη το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου στο Europride 2023 στη Μάλτα, όπου και άνοιξε τη μεγάλη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έχουν ακόμη έναν γιο, τον 1,5 ετών Βύρωνα.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Στικούδη: Η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, "Η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά και διπλά"

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη για το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Κατερίνα Στικούδη με αφορμή βραδινή της έξοδο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”και στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η ίδια αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, ενώ αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμη ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να ανακοινώσω έτσι την εγκυμοσύνη μου στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία. Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν. Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θέλω να πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω. Ο σύζυγός μου είναι πολύ δοτικός. Δεν είμαστε πουθενά χώρια», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR