counter

Κατερίνα Στικούδη: "Γέννησα φυσιολογικά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μου εμπειρία, ελπίζω να μην είναι έτσι και η δεύτερη"

 Κατερίνα Στικούδη: "Γέννησα φυσιολογικά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μου εμπειρία, ελπίζω να μην είναι έτσι και η δεύτερη"
Κατερίνα Στικούδη: "Γέννησα φυσιολογικά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μου εμπειρία, ελπίζω να μην είναι έτσι και η δεύτερη"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Στικούδη : Η ερώτηση δημοσιογράφου που την έφερε σε δύσκολη θέση - "Με έχει γιατί αφήνω το παιδί μου και…"

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτο της τοκετό ο οποίος όπως είπε ήταν δύσκολος αλλά και τον αυθορμητισμό της στα social media με αφορμή τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη της

Θέλω να μου αποκωδικοποιήσεις αυτό το ακαταμάχητο σεξαπίλ που εκπέμπεις άμα τη εμφανίσει.

Σέξι είναι όποιος νιώθει καλά με τον εαυτό του. Υπάρχουν μέρες που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν μου αρέσω και άλλες που μου αρέσω πολύ. Έχει να κάνει με τη ψυχολογία μας. Όλοι μας βγάζουμε μια ενέργεια, και εκπέμπουμε κάτι. Πάντως, μου αρέσει που έχω καταφέρει να πάω τον κόσμο και λίγο παρακάτω. Μου πήρε πολύ καιρό, χωρίς όμως να προσπαθήσω να αποποιηθώ καταστάσεις ή να φύγει από πάνω μου κάτι. Αγαπώ τις ωραίες γυναίκες και τους άντρες, αγαπώ γενικά τους ανθρώπους που προσέχουν τον εαυτό τους και τον φροντίζουν. Θαυμάζω ένα ωραίο σώμα, μια ωραία περσόνα. Τώρα, να καταλάβεις νιώθω πιο σέξι από ποτέ. Μου αρέσω όταν είμαι έγκυος. Είμαι τυχερή όμως γιατί έχω εύκολη εγκυμοσύνη, όπως και την πρώτη φορά. Δεν μπορώ να μιλήσω για τις υπόλοιπες γυναίκες, η κάθεμία μας το βιώνει διαφορετικά.

Ο τοκετός όμως;

Γέννησα φυσιολογικά, αλλά ήταν πολύ δύσκολη η πρώτη μου εμπειρία. Εύχομαι και ελπίζω να μην είναι έτσι και η δεύτερη. Ευτυχώς, έχω έναν εξαιρετικό γιατρό, τον Γιάννη Φραουδαράκη, που έκανε υπομονή, το παλέψαμε μαζί και μου στάθηκε πάρα πολύ, γιατί εκείνη την ώρα θέλει δύναμη ψυχής και συγκέντρωση για να το αντιμετωπίσεις. Από τότε, όχι ότι δεν τις εκτιμούσα, αλλά πλέον σέβομαι ακόμη περισσότερο τις γυναίκες.

Στη διάρκεια της επαγγελματικής σου διαδρομής έχει βρεθεί να υποστηρίζεις πολλούς ρόλους, με διαφορετικές απαιτήσεις κάθε φορά. Τι είναι αυτό που σε κινητοποιεί;

Θέλω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ φεύγοντας από αυτή τη ζωή. Θέλω να έχω εμπειρίες. Χαίρομαι πάρα πολύ που συχνά με σκέφτονται για πράγματα στα οποία μπορεί ούτε εγώ να με φανταζόμουν. Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω κάνει δύο θεατρικές παραστάσεις με τη Θέμιδα Μαρσέλλου, μπορεί να υπάρξει και συνέχεια. Την αγαπώ και τη θαυμάζω πάρα πολύ, είναι αμοιβαία τα αισθήματά μας. Όμως το θέατρο θέλει αφοσίωση, να αφιερώσεις τη ζωή σου, δεν είναι απλά «κάνω μια δουλειά». Σέβομαι πάρα πολύ το σανίδι, Δεν ανεβαίνω αυθόρμητα πάνω, ανεβαίνω πολύ μελετημένη.

Ενώ γενικά όταν μιλάς είναι σαν να ακούγεται και το γέλιο σου ταυτόχρονα, αν νευριάσεις, όπως σε έχω δει στο Tik Tok, αγριεύεις πολύ.

Καλά, είμαι και πιο γλυκούλα μερικές φορές, αλλά άμα με νευριάζουν εμπνέομαι. Έχει και λίγο θεατρινισμό όλο αυτό, το τσιμπάω λίγο. Ταυτίζονται όμως πολλοί και τους αρέσει. Ξέρεις, υπάρχει πολύ μεγάλος αυθορμητισμός στα social media. Δεν επεξεργάζονται τις λέξεις σωστά. Πιστεύουν ότι δεν τους βλέπει κανένας πίσω από το πληκτρολόγιο και μπορούν αν γράψουν ότι τους έρχεται στο κεφάλι.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας - ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR