counter

Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις

Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις
Κατερίνα Στικούδη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικων και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη. H τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά απάντησε και στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης!  Κατερίνα Στικούδη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της - "Ο άντρας μου, όταν με είδε είπε..."

Πώς αισθάνεσαι που μπήκες στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης σου και θα γίνεις για δεύτερη φορά Μανούλα;

Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Όπως και µε την πρώτη µου εγκυμοσύνη, έτσι και µε τη δεύτερη, δόξα τω Θεώ, όλα κυλάνε φυσιολογικά. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, όπως και µε το πρώτο µας παιδάκι, τον Βύρωνα. Το γεγονός ότι θα έρθει άλλο ένα παιδάκι στη ζωή µας μάς κάνει πάρα πολύ χαρούμενους και είναι πάρα πολύ συγκινητικό που ο Βύρωνας θα έχει αδελφάκι. Είναι κάτι που δεν το είχαμε σκεφτεί, όμως προέκυψε και προχωράμε µε πολύ ενθουσιασμό. Τον ρόλο της μανούλας τον έχω αγκαλιάσει από την αρχή µε μεγάλη αγάπη.

Στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου έκλεψες την παράσταση, αφού βγήκες στο φινάλε µε μια εντυπωσιακή δημιουργία. Πώς αισθάνθηκες που όλοι σε αποθέωσαν;

Εγώ δεν νομίζω ότι «έκλεψα» κάτι (γέλια), απλώς αισθάνθηκα πάρα πολύ όμορφα μέσα σε αυτή τη δημιουργία που έφτιαξε ο Βασίλειος Κωστέτσος για µένα. Τον εκτιθώ και τον θαυμάζω. Είναι ένας σχεδιαστής που έχει προσφέρει πάρα πολλά στη μόδα και έχει μια πορεία αξιοζήλευτη. Ήταν ένα υπέροχο σόου, όπου είχα την τιμή να συμμετάσχω. Τελευταία στιγμή προέκυψε να κάνω το closing του fashion show. Μου το πρότεινε και δεν υπήρχε περίπτωση να πω «όχι» – τον αγαπάω πάρα πολύ και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Όταν φοράω δημιουργίες και αισθάνομαι καλά μέσα στα υπέροχα ρούχα, τα φορέματα, τότε αυτή η χαρά και ο ενθουσιασμός που εκπέμπω φαίνονται.

Ο Βαγγέλης Σερίφης, ο σύζυγός σου, τι σου είπε για αυτή τη σέξι εμφάνισή σου;

Ο Βαγγέλης χαίρεται να µε βλέπει χαρούμενη. Του αρέσει πάρα πολύ που έχω την ελευθερία µου, όπως έχει και αυτός τη δική του. Υπάρχει φοβερή επικοινωνία στο κομμάτι της δουλειάς µου και λατρεύει κάθε µου πτυχή.

Τι σου αρέσει να κάνετε μαζί;

Μου αρέσει να είμαστε μαζί. Ό,τι και να κάνουμε, θα περάσουμε τέλεια. Ακόμα κι αν είναι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο, πάλι αισθάνομαι ότι δεν είναι αρκετές. Η παρουσία του µε γεμίζει χαρά και σιγουριά.

Είσαι κλασική μάνα;

Νοιάζομαι πολύ για τα παιδάκια µου, όπως όλες οι μανούλες. Δίνω το 100% του εαυτού µου. Κάνουμε όμορφα πράγματα κάθε μέρα, από δραστηριότητες, παραμύθια ή οτιδήποτε άλλο θελήσει ο Βύρωνας. Με ενδιαφέρει να είναι γερός και χαρούμενος. Και αυτός και ο Νικόλας, που θα έρθει µε το καλό.

Τι απαντάς στα πικρόχολα σχόλια για τις προκλητικές εμφανίσεις σου;

Δεν απαντάω σε κανέναν για κανέναν λόγο. Θα ζήσω τη ζωή µου όπως θέλω εγώ και όπως θέλει η οικογένειά µου.

Photo Credits: NDP

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR