counter

Κατερίνα Στεφανίδη: Απαντά για την ανάρτηση της μητέρας της που προκάλεσε! "Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενά της"

Κατερίνα Στεφανίδη: Απαντά για την ανάρτηση της μητέρας της που προκάλεσε! "Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενά της"
Κατερίνα Στεφανίδη: Απαντά για την ανάρτηση της μητέρας της που προκάλεσε! "Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενά της"

Σάλο έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα η είδηση για την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, όπου κατηγορείται για κακοποίηση.

Πολλοί είναι αυτοί που πήραν θέση για το γεγονός, είτε υπέρ του Ευρωβουλευτή και ηθοποιού, είτε κατά.

Η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη θέλοντας να υπερασπιστεί τον Αλέξη Γεωργούλη έκανε μια ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ρίξτε μια ματιά! Κυριάκος Μητσοτάκης για Αλέξη Γεωργούλη: "Κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους"

Κατερίνα Στεφανίδη – Η ανάρτηση της μητέρας της και η απάντησή της

Η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, άφησε αιχμές πως η φερόμενη ως θύμα κατήγγειλε σκόπιμα τον Αλέξη Γεωργούλη, λίγο πριν τις εκλογές.

Λίγο μετά η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να διαγράψει την τοποθέτησή της, αφού δέχτηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στεφανίδη διαχώρισε την θέση της και όπως ανέφερε δεν έχει τις ίδιες αντιλήψεις με την μητέρα της.

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν. Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στη συνέχεια η Ζωή Βαρέλη Στεφανίδη, επανήλθε με ένα μήνυμα στο Twitter όπου ζήτησε συγνώμη για την τοποθέτησή της.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR