counter

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media
Κατερίνα Παναγοπούλου: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Παναγοπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στα social media.

Διαβάστε επίσης!  Κατερίνα Παναγοπούλου: "Με δυσκολία συγκράτησα τα δάκρυά μου" - Το περιστατικό που της συνέβη σε δελτίο ειδήσεων

«Έχω πέσει θύμα των social media. Έχει γίνει “δολοφονία” χαρακτήρα κανονικά. Στο Twitter γίνονται αυτά, εκεί είναι το πιο άγριο. Γίνονται μάχες, γιατί υπάρχουν κομματικά τρολ. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να βρίζουν δημοσιογράφους, ανθρώπους που έχουν την αντίθετη άποψη. Κάποτε τα διάβαζα, τώρα ούτε διαγώνια. Μπλοκάρω σωρηδόν. Επειδή σου απευθύνονται, φαντασιώνονται ότι κάνουν διάλογο.

Την περίοδο των μνημονίων που όλο αυτό γινόταν με μεγάλη ένταση και δεν ξέραμε τι ήταν, με ενοχλούσε, με τσάντιζε. Τώρα πια ξέρεις γιατί το γράφουν και πως οργανωμένο. Αφού ξέρεις πως είναι οργανωμένο, είναι σπατάλη ενέργειας, δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία. Ξέρεις πως όταν πεις την άποψή σου, θα σε χτυπήσουν. Γιατί να τους κάνεις τη χάρη; Δεν έχεις κανένα λόγο να χαλάσεις την ημέρα σου επειδή είπες την άποψή σου και ο άλλος θέλει να ξεράσει μίσος. Έχουν βγει άρθρα για το πόσο πληρώνονται τα κομματικά τρολ και τους έχουμε δει ποιοι είναι, τους ξέρουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR