counter

Κατερίνα Παναγοπούλου: "Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο…"

Κατερίνα Παναγοπούλου: "Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο…"
Κατερίνα Παναγοπούλου: "Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο…"

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Πέμπτη 12/10 και μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική της ηλικία, την προσωπική της ζωή αλλά και τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Όσα είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου

«Ο αδελφός μου ήταν από μόνος του ένας άριστος μαθητής, οπότε δεν ένιωσα πίεση από τους γονείς διότι ήταν αυτονόητο πως θα τα πάμε καλά. Ένιωσα λίγο πως πιέστηκα από τον αδελφό μου, για να ανταπεξέλθω. Για να είσαι καλός μαθητής πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα. Οι κολλητές μου είναι από το Γυμνάσιο και από το Πανεπιστήμιο. Κάνω δύσκολα φίλους, πολλοί λίγοι άνθρωποι με ξέρουν καλά. Δεν εμπιστεύομαι εύκολα» αποκάλυψε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε: «Όταν βγαίνω δεν ξεχνιέμαι. Ούτε θα φιληθώ δημόσια ούτε θα αγκαλιαστώ ούτε θα χορέψω πάνω στα τραπέζια. Πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγω οπότε μου αρέσουν τα όρια. Όλα τα πράγματα έχουν ένα τίμημα. Ο χώρος είναι πολύ σκληρός και το καταλαβαίνω όσο μεγαλώνω. Επίσης, μπορεί να τρομάζει κάποιον το ότι ο σύντροφός του είναι αναγνωρίσιμος. Θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη δουλειά και να την κάνω με τους όρους που θέλω. Θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια όχι ως αυτοσκοπό όμως. Θα ήθελα να είμαι με ένα άνθρωπο που είμαι καλά και να είναι καλά η οικογένειά μου».

Δείτε επίσης - Κατερίνα Παναγοπούλου: "Έχω δεχθεί bullying στα social media, είχα μπει στη διαδικασία να κάνω μήνυση"

Παράλληλα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί την ώρα του δελτίου.

«Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο, έχω πάθει δηλητηρίαση λίγο πριν βγω στο αέρα. Είχα γίνει meme επειδή έπεφταν ποτήρια δίπλα μου και εγώ συνέχιζα. Έχω καταφέρει πια να απομονώνω τους ήχους» είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της Κατερίνας Παναγοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR