counter

Κατερίνα Λάσπα & Νεκτάριος Νικολόπουλος: Διαζύγιο για το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας

Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, όπως ανέφερε η Άρια Καλύβα στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τυπικά και τα χαρτιά του διαζυγίου, ενώ η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας χωρίζουν κοινή συναίνεση, και μάλιστα,  δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram. Όπως είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια και τελικά το χάσμα μεταξύ τους, δεν γεφυρώθηκε. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο, μιας και εκεί δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά ο Νεκτάριος Νικολόπουλος, ενώ και ο γάμος τους έγινε στο νησί των Ανέμων. Μαζί, απέκτησαν δύο κόρες. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί από τον Γιώργο Λιάγκα για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.  «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος  που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε».

Δείτε περισσότερα στο παραπανω βίντεο.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR