counter

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για το βίντεο του Μουζουράκη! Η επικοινωνία που είχε μαζί του

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για το βίντεο του Μουζουράκη! Η επικοινωνία που είχε μαζί του
Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει για το βίντεο του Μουζουράκη! Η επικοινωνία που είχε μαζί του

Μια από τους καλεσμένους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη θα είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια κάνει παρέα με την σύντροφο του τραγουδιστή και θα είναι δίπλα τους στη σημαντική αυτή ημέρα της ζωής τους.

Σήμερα Παρασκευή, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Super Κατερίνα”, αναφέρθηκε στο βίντεο που κοινοποίησε ο Πάνος Μουζουράκης για τον γάμο του αναφερόμενος στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της, αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κοζάρη, θέλοντας έτσι να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

Δείτε επίσης! Πάνος Μουζουράκης: Η απόφαση των ψυχαγωγικών εκπομπών μετά την ανακοίνωση για τον γάμο του! Η ανακοίνωση Τσιμτσιλή

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

«Θα πάω στον γάμο της κολλητής μου. Της Μαριλού Κοζάρη και του Πάνου Μουζουράκη. Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί το συζήτησα λίγο χθες με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και παίζει σε όλους τους σταθμούς. Έκανε ένα βίντεο στο YouTube ο Πάνος, στο οποίο για μένα ήταν χιουμοριστικό και δεν πρόσβαλε κανέναν δημοσιογράφο.

Αυτό που είπε είναι ότι παρακαλεί έναν σεβασμό. Θα μπορούσε ο άνθρωπος να κάνει και μηνύσεις και να πει ότι δεν θέλει καμία κάμερα. Θα έχει πολλούς καλεσμένους ο γάμος και η μέλλουσα σύζυγός του είναι σε ενδιαφέρουσα. Όπως καταλαβαίνετε είναι σε μια ευάλωτη φάση. Έκανα την κουβέντα και με την Μαριλού και με τον Πάνο ότι να μου πουν αν δεν θέλουν καθόλου κάμερα. Μου είπε και ο Θέμης Μάλλης “δεν μας ενδιαφέρει δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα”. Και αυτό που είπαν τα παιδιά είναι “ότι εμείς δεν είπαμε ποτέ κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μια διακριτικότητα και έναν σεβασμό”. Δηλαδή ότι ο ρεπόρτερ δεν θα πάει με το μικρόφωνο εκεί μέσα στον γάμο να δώσει συνέντευξη. Ο Πάνος είναι αυτοδημιούργητος και έχει ξεκινήσει από το 0 και η Μαριλού είναι ένα αξιόλογο πλάσμα, σέβονται τον κάθε δημοσιογράφο. Εγώ έκανα μια κουβέντα και του είπα “ρε συ μήπως το είπες και παρεξηγήθηκαν κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι δημοσιογράφοι” και μου λέει “είναι δυνατόν; Θα τους κεράσω κιόλας, απλά δεν θέλω να μιλήσω”. Το παιδί έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο. Εγώ τους ζήτησα και τους είπα ότι θα είναι η δημοσιογράφος η Μένια Κούκου. Δεν θα πάμε μέσα στην εκκλησία και το γλέντι», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR