counter

Κατερίνα Καινούργιου: "Εγώ στη Μύκονο είχα κρυφτεί. Όλοι οι υπόλοιποι πήγαιναν εκεί που ήταν οι κάμερες"

Στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου. Ο επιχειρηματίας άλλωστε έχει δικό του σπίτι στο νησί των ανέμων και το ζευγάρι θέλησε να περάσει τον χρόνο του μαζί, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Με αφορμή μάλιστα πως στη Μύκονο υπήρξαν το διήμερο φαινόμενα συνωστισμού και έπεσαν βαριές “καμπάνες” στους παραβάτες, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάρει θέση. Η παρουσιάστρια τόνισε παράλληλα πως πλέον έχει αλλάξει φιλοσοφία και προσπαθεί να μην πηγαίνει εκεί που είναι οι φωτογράφοι.

«Εγώ πήγα για φαγητό το μεσημέρι και ξανά το βράδυ και άκουσα που έλεγε ο κόσμος ότι δεν έκλεισε μόνο το συγκεκριμένο beach bar, αλλά και όλα τα υπόλοιπα.

Να πούμε ότι δεν έγινε μόνο στη Μύκονο αυτό. Θέλει προσοχή. Ο καθένας είναι και πώς το αντιλαμβάνεται, εγώ ξέρω ότι τη Δευτέρα θα έρθω σε επαφή με τόσον κόσμο.

Είδατε στα πλάνα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ δεν την πέτυχα πουθενά. Εγώ είχα κρυφτεί. Όλοι οι υπόλοιποι πήγαιναν εκεί που ήταν οι κάμερες. Ο Φίλιππος έχει σπίτι στη Μύκονο. Εγώ πια έχω αλλάξει φιλοσοφία. Δεν μου αρέσει να πηγαίνω να με βλέπουν όλοι» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR