counter

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Παππά: Ταξίδεψαν στην μαγευτική Τοσκάνη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την απόδρασή τους

Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Παππά: Ταξίδεψαν στην μαγευτική Τοσκάνη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο  από την απόδρασή τους
Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Παππά: Ταξίδεψαν στην μαγευτική Τοσκάνη – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την απόδρασή τους

Η Δανάη Παππά και η Κατερίνα Καινούργιου εκμεταλλευτήκαν τον καλό καιρό και το Σαββατοκύριακο και πραγματοποίησαν μία όμορφη απόδραση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και η ηθοποιός ταξίδεψαν στην μαγευτική Τοσκάνη της Ιταλίας για να περάσουν κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Οι δύο γυναίκες έχουν ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα καθημερινά αλλά βρήκαν χρόνο για την απόδραση αυτή.

Να θυμίσουμε ότι η Δανάη Παππά και η Κατερίνα Καινούργιου διατηρούν στενές σχέσεις ενώ στο ταξίδι ήταν και ο Λάμπρος Λάζαρης ο σύντροφος της ηθοποιού που είναι πολύ καλός φίλος, αρκετά χρόνια, με την παρουσιάστρια του Alpha.

Τις στιγμές αυτές από την Τοσκάνη τις απαθανάτισαν και τις δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ και βίντεο από την απόδραση της Δανάης Παππά και της Κατερίνας Καινούργιου στην Τοσκάνη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR