counter

Κατερίνα Γκαγκάκη: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Κατερίνα Γκαγκάκη: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή
Κατερίνα Γκαγκάκη: Όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή η οποία είναι σε μια πολύ καλή φάση και αποκάλυψε πως αν και δεν έχει σχέση υπάρχει κάποιο φλέρτ.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο της ζωής σου είσαι μόνη ή έχεις κάποια σχέση;

Δεν έχω σχέση, αλλά είμαι σε ένα φλερτ! Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω.

Αφήνεσαι σε ένα φλερτ;

Το θέμα δεν είναι να αφεθώ εγώ, αλλά να τολμήσει ο άλλος.

Αν δώσεις χώρο, ο άλλος θα τολμήσει…

Θα σου πω ότι είναι μια καλή περίοδος στην προσωπική μου ζωή. Όλοι με ρωτούν αν το 2019, με όλα αυτά που συνέβησαν, ήταν μια κακή χρονιά για μένα και τους απαντώ πως ήταν από τις καλύτερές μου χρονιές. Ήταν μια χρονιά στην οποία έκανα πολλά καινούρια πράγματα, έβαλα νέα δεδομένα και στόχους.

Με κάποιον τρόπο γύρισε το μυαλό μου και άρχισα να καταλαβαίνω πως αυτή η εμμονή με τον έλεγχο, τη δύναμη, τη δημόσια εικόνα και τη σκληρότητα δεν με πάει παρακάτω. Πλέον είμαι πολύ πιο θετική, ήρεμη, προσηνής. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα κρατήσει, αλλά αυτή είναι η δική μου κατάσταση.

Αισθάνεσαι χορτασμένη στην προσωπική σου ζωή;

Καθόλου! Χορτασμένη δεν έχω αισθανθεί από τίποτα. Ένα από αυτά που έχω κάνει και δεν μου συγχωρώ είναι πως εξαιτίας της δουλειάς μου άφησα πολλά πράγματα αλλά και ανθρώπους πίσω. Αυτό το περιβάλλον της δουλειάς αλλά και η αναγνώριση που είχα μέσα από αυτή με έκαναν να νιώθω αρκετά ασφαλής. Γι’ αυτό και στη δουλειά μου ήμουν πάντα αρκετά σκληρή και απόλυτη. Απεναντίας, στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μου κάπως χανόμουν και δεν το είχα 100%.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR